Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

pa šta čekaš

:tongue:

Posted

Meh.

Počeli da gledamo i batalili na pola (prve sezone nastavka, nisam ni znao da su snimali još posle).

Posted

Toplo-hladno je imalo logičan kraj. Ne mogu da shvatim da baš sve mora da se oskrnavi. Pogotovo što se originalno serija bavila tom nekom generacijom ljudi koji su 30+ godina i koji polako postaju odrasli , odgovorni i sl. Čime se sada bavi, nadrkanim pedesetogodišnjacima?

Posted
14 hours ago, ultra plasticni said:

Zvuci kao Ken Louc za srednjoskolce iz rane faze kicnsilkrealizma. Jel nesto na tu foru?

Tako nekako. Ni meni nije legla.

Posted
On 13.12.2020. at 5:36, Ajant23 said:

Sad sam ogledao, to mu dođe k'o dokumentarac o onome šta se događa u vladi ne samo UK...

Posted

Baš su mi se dopale prve tri epizode Fargo S2 i onda dođe četvrta,

Spoiler

Indijanac nađe staklo nasred puta, iz prve ga matchuje sa Edovim autom u servisu i jebi ga.

Kako me izbace iz takta takve budalaštine, tačno mi se više ne gleda.

Posted

Znači isto i kod mene,bukvalno do 4 ep mi je držala pažnju,posle toga se sve pretvorilo u takvu budalaštinu da ni Patrik Vilson  nije mogao da popravi stvar.Ugasio sam jednostavno,nije moglo više da se gleda. Sada gledam Barry,preko HBO go,i super je serija,prva sezona skroz ok.

Posted

^^Ima Fargo svoj topik. Meni je S2 bila super, uopšte mi taj detalj nije zapao za oko.

• +1 2
Posted

I meni je bila sjajna do tog momenta, ali mi takvi detalji potpuno ubiju sve što mi se prethodno svidelo.

Spoiler

On je 'ladno pronašao staklo na putu kojim su više dana prolazili drugi automobili, usput naleteo na auto-servis u kojem je sa vrata video razbijen far i momentalno uspeo da matchuje slomljeno staklo sa delovima fara koji su se zadržali u ležištu...

Aj da je to neki nebitan momenat, ali ovo je važan deo priče i serija dobija nove zaplete zbog toga.

Posted

ali on je indijanac™

mislim da to objašnjava sve. 

jel smemo indijance nazivati indijancima? mislim pošto su ionako istrebljeni?

Posted

Jel neko gled'o ovo (mislim originalnu seriju)? Izgleda bas jako™...

the-kingdom.jpg

Posted

Riget se itekako gledao. Kult! Ovo je genijalna vest. Kao i Linčova nova serija za Netflix. Mrzi me da čeprkam ali mislim da je i King imao neku svoju adaptaciju Trirove ideje ali to već nisam imao volje da gledam.

Posted

Ima li negde da se nađe neki kvalitetniji snimak/remaster Rigeta? Ono što sam ranije nalazio je negledljivo.