Lezilebovich Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Patria (hbo) - fenomenalna serija. Radnja, likovi, gluma ... Epizode su duge i teska tema i nisam mogao da bindzujem, ali sam uredno gledao po epizodu dan za danom
Indy Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 On 19.2.2018. at 13:07, Fakundo Sava said: Young Pope 3+/5 Lepo izgleda onako sorentinovski,kasting bez greške,posle druge epizode postaje zabavna,drži pažnju ali realno ne znam koji je smisao serije,odnosno šta je bila namera reditelja Sad gledam, i tačno je kako kažeš.
maheem Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Završili The Eddy. Zaplet može i da se zanemari, priče glavnih aktera imaju dubinu a muzički deo, tj. priča o muzičkom svetu je fenomenalno urađena. Preporuka. 1
Marvin (Paranoid Android) Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 On 24.11.2020. at 12:11, Lancia said: Odgledao Damin gambit, sizofrena mi osecanja, bilo mi lepo dok sam gledao, kad se zavrsilo, wtf, sta sam ovo gledao?¿ Otprilike, zapravo već sam negde na drugoj epizodi isključio sva velika očekivanja i gledao skroz na autopilotu. Serija za plažu. Lepo sastavljeno, lepo odglumljeno, napisano skoro pa nikako. Navijamo za slatku crvenu da pobedi u šahu. To je otprilike sve. Ajde, ubilo je nekoliko sati, ali toliko je jednostavno napisano da samo pomišljam koliko bi moglo biti bolje da se scenaria latio neko drugi.
Mr.Mxyzptlk Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 20 hours ago, desboj said: Ne znam za vas narode i narodnosti, ali Mando se lagano penje u top izbor svega ikad. Hide contents Boba Fet ♥️ na kojoj mrezi ima ovo da se gleda?
Haralampije Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Your Honor https://www.imdb.com/title/tt7440726/ Nisam gledao prvu e, cekam da gledam celu sezonu, obecava
I*m with the pilots Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 12 hours ago, Indy said: Sad gledam, i tačno je kako kažeš. @YoungPope Verujem da je jedna od ideja bila da konacno neko dodeli ulogu Dzadu Lou koja mu je kao skrojena. Meni je on nekako odbojan (mada ne mogu reci da je los glumac) i ovde mi po prvi put izgleda...pogodjeno odbojan. : D Jeste bilo uzasno lepo gledati seriju (kao i sve Sorentinovo) i sad jedva cekam da nadjem vremena da odgledam i sledeceg Papu. Verujem da ce se tu naci vise odgovora. Ko vam je bio omiljeni lik? Meni Vojeo. 1
nisam ja Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 (edited) hehe ja tu šahistkinju gledo 2-3 ep i prozreo da to ne vodi nikud. kontam da je super ako si desetogodišnja devojčica il nešto... na kruni sam se isto skuco. ima neka epizoda, znači pustio sam je 5 puta i uvek uzmem nešto drugo raditi. i maniac sam načeo, stoji na nekoj četvrtoj. gotivna mi je ta ema stoun. ko neko kuče koje ne moš da prestaneš da češkaš. edit2: sve u svemu netfliks govno, algoritmi pišu ove stvari. forma iznad sadržaja uvek. Edited December 7, 2020 by nisam ja 1
James Marshall Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Mnogo isprazno, da nisam ljubitelj Fallout estetike, sumnjam da bih izdržao, ovako mi je bilo zanimljivo za oko. Mada sam se negdje nakon 4. epizode natjerao da dovršim. Zato je Patria gusto tkanje, bogovsko.
goofs Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Lovecarft Country, dogurao sam na jedvite jade do kraja seste epizode i ne mogu dalje pa puskom da me nateras. Bizarno je jer je atmosfera dobra, fotografija je lepa, likovi su, pa ok, glavni lik je gotivan, Omar comin' je tu, a i glavni zaplet, onako svucen na proste cinioce, mi je zanimljiv, s obzirom da volim i Lovecraftove price i te magija/misterija zajebancije. Hocu reci - ima puno elemenata zbog kojih bi mi se serija dopala. Ali ovo sve je prejebeno dosadno, za neverovati. Toliko skacu sa zapleta na zaplet, uopste ne drze nit pripovedanja, kao da su se namerno vratili u 90te i forsirali jednu epizodu kao celinu za sebe, a glavna radnja nek se prozima onako usput, tu i tamo. Epilog je haos i buckuris svega i svacega, emotivna upletenost gledaoca je nula, dopadljivost likova i briga o njihovim sudbama takodje nula. 1
Desmond Bojčinski Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 7 hours ago, extragluv said: na kojoj mrezi ima ovo da se gleda? Nemam pojma, ja to u bugarskom zalivu nalazim
Indy Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 11 hours ago, I*m with the pilots said: Jeste bilo uzasno lepo gledati seriju (kao i sve Sorentinovo) i sad jedva cekam da nadjem vremena da odgledam i sledeceg Papu. Verujem da ce se tu naci vise odgovora. Jeste... jurim kroz Young Popea pa da gledam New Popea...
Recommended Posts