Sludge Factory Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Kad neko pokuša da glumi Šerloka posle Džeremi Breta, taj mora da ima kohones do poda. I tada, ceo taj posao ostaje uzaludan.U principu se slazem, ali ovo je drugaciji koncept™, to mi je zanimljivo. Ono Gaj Ricijevo mi se nesto nije dojmilo, pa me interesuje kako li ce ovo da izgleda. Nije cak ni toliko bitno kako ce ovaj da ga glumi.A naravno da je 1 Serlok!-_-
Filipenko Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 (edited) Kada neko priča o Šerloku Holmsu, on užasno smara. Negde u rangu Agate Kristi. Da li ste razmišljali da upišete kurs tkanja i pletenja? Edited July 24, 2010 by Filipenko
Milosh76 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Kad neko pokuša da glumi Šerloka posle Džeremi Breta, taj mora da ima kohones do poda. I tada, ceo taj posao ostaje uzaludan.+1Dzeremi Bret jeste Sherlok Holms.
ParaPsycho Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Kada neko priča o Šerloku Holmsu, on užasno smara. Negde u rangu Agate Kristi. Da li ste razmišljali da upišete kurs tkanja i pletenja?baci oko na hrt2, sigurno ce te zanimati i ova legendarna serijahttp://www.youtube.com/watch?v=zwgS1ctxglw
Filipenko Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Odlična, odgledao. HRT i ostale televizije, to je za amatere :)
Venom Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 U principu se slazem, ali ovo je drugaciji koncept™, to mi je zanimljivo.Tacno. Ako neko ima sta novo i zanimljivo da doda na Sherloka, to je u redu, samo sto u principu nema vise sta da se doda :). Ovo deluje zanimljivo.
Кристофер Лумумбо Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ostalo mi je da odgledam jos 2 poslednje sezone the shielda, pre toga sam gledao the wire i sopranose. dajte preporuku da krenem da skidam neku seriju? hteo sam da gledam hausa ali moja blaga hipohondrija me sprecava. mozda mad man po hustlerovoj preporuci? ajde preporucite nesto.
johnnioza Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 jel si gledao 0z? zatvorska serija. ko je voleo homicide i wire, trebalo bi i u ovome da uživa.
Milosh76 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 (edited) ostalo mi je da odgledam jos 2 poslednje sezone the shielda, pre toga sam gledao the wire i sopranose. dajte preporuku da krenem da skidam neku seriju? hteo sam da gledam hausa ali moja blaga hipohondrija me sprecava. mozda mad man po hustlerovoj preporuci? ajde preporucite nesto.Ako nisi gledao Coupling, obavezno gledaj. Fenomenalna je serija. Criminal minds je odlicna takodje. Edited July 24, 2010 by Milosh76
Filipenko Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Ne slušaj ove koji te lažu. Skini Legend of the Galactic Heroes anime, a ako ne voliš anime, onda gledaj nešto sa ovog spiska: Supernatural, Dexter, Burn Notice, Rome, The Sopranos, True Blood.Svaka serija je nešto drugo. Pogledaj časkom na nekom od zilion sajtova o čemu se radi u kojoj, pa vidi šta ti se tematski dopada. Sve su vrhunske.
Ajant23 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Malo Britanije:Prvo ovo, ako nisi gledao:Second Sight (1999)Second Sight: Kingdom of the Blind (2000)Second Sight: Hide and Seek (2000)Second Sight: Parasomnia (2000)Ovo si verovatno već gledao:"Life on Mars" (2006)Ovo gledam trenutno po preporuci odavde i zasad se isplatilo:"Luther" (2010)
Ajant23 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 (edited) Burn NoticeBolje mu je da gleda Monka, a ne to... Burn Notice je mnogo neuspešnija parodija od Monka, iako ga je radila ista kompanija nakon uspeha prvog...EDIT: Ruku na srce, ne vidim sad gde je ta ista kompanija, a svojevremeno sam čitao da su na IMDB-u ovako povezivali ove dve serije A, mislili su na distribuciju: USA Network... Edited July 24, 2010 by Ajant23
korindjar Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Bolje mu je da gleda Monka, a ne to... Burn Notice je mnogo neuspešnija parodija od Monka, iako ga je radila ista kompanija nakon uspeha prvog...nemoj me štrecati tako
Sludge Factory Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Tacno. Ako neko ima sta novo i zanimljivo da doda na Sherloka, to je u redu, samo sto u principu nema vise sta da se doda :). Ovo deluje zanimljivo.Na osnovu ovog trejlera stekao sam utisak da vuku malo od House-a (koji naravno vuce od Serloka, ne morate mi to pominjati :) ). Arogancija, vrcavosti, jezicina, pljuvanje i podjebavanje drugih... to se ceni -_-
Ajant23 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 (edited) EDIT: ^^Što?Pa, Burn Notice jedino što ima Brucea Campbella ( :D ), inače je praktično smeće... Monk je bolji (u naravno vrlo relativnim odnosima), a slična je vrsta parodije... Edited July 24, 2010 by Ajant23
Recommended Posts