Jump to content

O serijama

Featured Replies

i ova the gates, sa rhonom [koja me i dalje nervira, i koja je ipak ostala u sjenci marisol nichols aka nadia yassir] nije losha. miran mali grad bogatuna, a ustvari taom vampiri i vukodlaci. nije da je fenomenalna, ali prva epizoda je sasvim pristojna. ni blizu true blood, naravno :)

Meni je, uz Ally McBeal, nekako ko da je sve te serije radila ista ekipa. Naravno atmosfera u serijama je totalno drugacija.
Pa i jeste :D

Edited by Sludge Factory

odgledao u prethodnih par dana firefly. super je, zasto je ovo ukinuto posle jedne sezone?

Imas i film Serenity!

odgledao u prethodnih par dana firefly. super je, zasto je ovo ukinuto posle jedne sezone?
Samo FOX zna. Ne samo da su je ukinuli, nego su i snimljene epizode emitovali u pogresnom redosledu. Na kraju su seriju ukinuli, a da nisu cak ni pustili sve snimljene epizode prve sezone. Kasnije su pustili poslednje 3 epizode pola godine kasnije. Kao da su od pocetka sa namerom sabotirali svoju seriju. Ko ce ga znati zasto. Mozda je bila previse rebel i anti government za period posle 11. septembra u USA.

Edited by deeps

nope

Edited by 4roses

Odgledao vise od pola sezone The Good Wife i serija uopste nije losa, niti previse sapunjava kao sto bi se iz naziva moglo predpostaviti.Prica zapocinje seksualnom i korupcionom aferom, muz zavrsava u zatvoru, a zena aktivira davno zapostavljenu advokatsku karijeru. Svaka epizoda donosi zanimljiv slucaj, a tu je i glavna prica, slucaj supruga tuzioca, kome je izgleda dosta toga namesteno. Sve u svemu, prilicno zanimljiv razvoj likova i radnje. Nista spektakularno, ali preporucujem za gledanje ovako preko leta kad ponuda serija i nije neka.

Edited by mr@ki

Se prima neko na Scrubs?Juče odgledah poslednju sezonu koja je opako sklepana, ali je i dalje ultra zabavno. Doduše, sad više nije. Uvek se skenjam kad ogledam poslednju sezonu sitcoma, bilo sa Svi vole Rejmonda, a evo i sada sa ovim. Jedna od retkih serija koju ću kad tad zviznuti ponovo. Relaksira u pm.

prvih par sezona skrabsa su skroz super

scrubsi su carevi u prvih 5 sezona. posle toga krsh. steta, bila mi jedna od najdrazih serija...doduse, i dalje su mi tih 5 sezona super, i bash bi mogao opet da ih odgledam.

Imas i film Serenity!
pogledao sinoc :)super je i film. bash steta sto su ukinuli seriju, mislim da je mogla da bude jedna od najboljih ikad.
scrubsi su carevi u prvih 5 sezona. posle toga krsh. steta, bila mi jedna od najdrazih serija...doduse, i dalje su mi tih 5 sezona super, i bash bi mogao opet da ih odgledam.
potpisujem ovo.samo sto sam ja vec odgledala celu seriju par puta :)

namjeravala sam da finale 3. sezone medmena pogledam uoci pocetka nove sezone, ali me uhvatio neizdrz.kakva vrhunska epizoda!

potpisujem ovo.samo sto sam ja vec odgledala celu seriju par puta :)
Nemojte tako pobogu ljudi. Šta se to toliko promenilo da iz vr' serije pređe u totalni krš? Meni su kasnije sezone dojajne samo zbog Boba Kelsoa (kakva je to kralj!) kome su dali malo više prostora, ali ostalo je u najmanju ruku ok. Ok, smara malo JD-ovo detence kome stvarno nije bilo mesta u celoj priči, ali sve u svemu, serija se deli na savršenu i malo manje dobru od tog što je opet odlično. :)
Odgledao vise od pola sezone The Good Wife i serija uopste nije losa, niti previse sapunjava kao sto bi se iz naziva moglo predpostaviti.Prica zapocinje seksualnom i korupcionom aferom, muz zavrsava u zatvoru, a zena aktivira davno zapostavljenu advokatsku karijeru. Svaka epizoda donosi zanimljiv slucaj, a tu je i glavna prica, slucaj supruga tuzioca, kome je izgleda dosta toga namesteno. Sve u svemu, prilicno zanimljiv razvoj likova i radnje. Nista spektakularno, ali preporucujem za gledanje ovako preko leta kad ponuda serija i nije neka.
meni se svidja, kao i sve na hallmarku. propustila poslednju epizodu sezone (da, ja serije gledam na televizoru, old school)

pocela sam da gledam entourage... al od seste sezone... fino.nego, nesto sam sada citala o sashi grey... pojavice se u sedmoj sezoni.izvin'te ako ponavljam info.