Jolly Roger Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 carnivale opsti s kevom, to smo vishe puta konstatovali. jedna od najboljih serija ikad, ali cancelovana je posle dvije sezone, tako da se zavrsava cliffhangerom.E sad mi uopšte nije jasno kako sam samo uspeo takvu seriju da propustim... Eto, dešava se to izgleda i najboljima. :)Krenuo s gledanjem. Da opšti - opšti. ;)
Töölönlahti Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Sjajni britcom se vraca na tv :)Hurra!Jedina serija u kom sam ama svakom liku totalno opravdano dodelio RL kompanjona.
eye of the beholder Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Vredi li gledali neku od serija zbog nje Rhona Mitra ima je u tonama serija (a ni jednoj postenoj)deluje kao pristojna cica ...i jel neko zna koja je fora sa serijama "The Practice" i "Boston Legal" isti glumci ista tema bem li ga ....
Uskebasi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 i jel neko zna koja je fora sa serijama "The Practice" i "Boston Legal" isti glumci ista tema bem li ga ....Recimo da se Boston legal na neki nacin nastavlja na The Practice. Na kraju The Practice su uveli u pricu likove koji nastavljaju radnju u novoj seriji. Osim tog kratkog "preklapanja", nema previse veze izmedju likova u jednoj i drugoj seriji.
Arkadija Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 carnivale opsti s kevom, to smo vishe puta konstatovali. jedna od najboljih serija ikad, ali cancelovana je posle dvije sezone, tako da se zavrsava cliffhangerom.Ne znam kako sam ovo uspela da propustim, evo sad sam stavila da se skida. Po sadržaju bih rekla da je odlična.
Jolly Roger Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ne znam kako sam ovo uspela da propustim, evo sad sam stavila da se skida. Po sadržaju bih rekla da je odlična.Stvarno je mnogo dobra, nećeš se pokajati...
Crepajac Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 (edited) Ks, ks, FUTURAMA is back...(!!!) Edited June 23, 2010 by luba bez linkova
gervasius twinkleminkleson Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 (edited) ima je u tonama serija (a ni jednoj postenoj)deluje kao pristojna cica ...meni ona prilicno antipaticna, i djeluje mi da ne bi mogla kvalitetno odglumiti ni da joj zivot zavisi od toga, ali ima je u novoj ABC seriji the gates. valjda je prekjuce izasla prva epizoda. vampiri, vukodlaci i te neke zajebancije. Edited June 23, 2010 by gervasius twinkleminkleson
Jolly Roger Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ks, ks, FUTURAMA is back...(!!!)Da, da... Prve dve epizode šeste sezone se već mogu skinuti...
Zgubidan Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ks, ks, FUTURAMA is back...(!!!)Good news, everyone! :D
Shan Jan Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Vredi li gledali neku od serija zbog nje Rhona Mitra ima je u tonama serija (a ni jednoj postenoj)deluje kao pristojna cica ...i jel neko zna koja je fora sa serijama "The Practice" i "Boston Legal" isti glumci ista tema bem li ga .... Vredi zbog nje gledati bilo sta. Ima je u onom filmu Spartakus, jos se secam scene sa pijace, "jaki bokovi, dobro ce da radja" :D Meni je, uz Ally McBeal, nekako ko da je sve te serije radila ista ekipa. Naravno atmosfera u serijama je totalno drugacija.
Shan Jan Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Odgledao drugu i pola trece sezone babylon 5. Sve je bolje i bolje. Atmosfera polako prerasta u prilicno mracnu biti-ili-ne-biti. Neke epizode su sjajne (npr. ona kad dilen objasnjava sustinu mimabrske religije). Sve je vise upletenih i cini mi se da bi trebala tabla vleicine zgrade da se nacrtaju svi odnosi, odlicno napravljen svet Odgledo i dve epizode babylon 5 crusade. Smesno lose zasad.
Recommended Posts