Čutura Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 wtf momenat kad se ruski placenik samoubije zato sto su mu poslali tajnu poruku u vidu zaustavljenog casovnika, ahahaha. komedija.
mraki Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 (edited) Konačno došao na red i Patrick Melrose. Posle nekih osrednjih serija, ovo mi je baš leglo! Edited February 20, 2019 by mraki
Calavera Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 (edited) russian doll odlicna, a ne bih je ni odgledao da ne traje ovako kratko. za nesto sto pocinje kao moderna varijacija dana mrmota, nudi solidnu kolicinu (dobre) drame kako se blizi kraju. istini za volju, taj kraj nije bas na nivou kimi no na wa, ali moze da prodje Edited February 21, 2019 by Calavera
ljuttko Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 On 20.2.2019. at 8:55, Frank Pembleton said: Nije da je bio neki svemirski kvalitet, ali u ovoj sezoni se sve raspalo... Imaš osećaj i da glumci rade po principu: Jbga , sranje je al dobra je kinta, a glumim sa trećinom mozga... On 20.2.2019. at 8:59, Čutura said: wtf momenat kad se ruski placenik samoubije zato sto su mu poslali tajnu poruku u vidu zaustavljenog casovnika, ahahaha. komedija. U ovoj sezoni postoji toliko nadljudi što tehnološki, što fizički jakih na obe strane da se usereš od stra Tako, ja očekujem ipak da u nekom finalu Miller opet oživi i pravda i ljubav pobede skroz pošto smo videli spasavanje država i pravedni nato u svim mogućim oblicima
Fakundo Sava Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Obrnuo Killing Eve za dva dana. Zabavno i vickasto barem do poslednje 2-3 epizode kada su radnju prebacili u ruski kazamat i krenuli sa teorijama zavere. To je možda glavni problem serije deluje da apsolutno nemaju ideju šta da rade sa pričom,likovima nego onako šta im padne napamet i kraj je očekivano nedorečen i otvoren. Faliće Kim Bodnia,that sexy man, u nastavku nisam video da je najavljen Gledam The Affair na rts-u i polako gubim živce.Lepo da skinem sve sezone i odgledam to na preskok
gone fishing Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 On 12.2.2019. at 18:16, steins said: Neveruem™ da niko nije ispratio Netflixov Kingdom Mamojebna serija. Ima i zombiji i mačevi i sve Ako ovo nastave - zajebaće Igru Prestola. vaistinu kombinacija te serije sa intrigama oko prestola i twd, samo što se ovde zombiji ne teturaju već jure kao pomahnitali kao da se takmiče ko će od njih na olimpijadu - istovremeno i uvid u njihovu kulturu sada je ono idolopoklonstvo, obožavanje za vladara koje vidimo u s. koreji mnogo jasnije
Moća Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Dobar je Kingdomara samo kako ga onako zavrsise Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ToniAdams Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 pa jel to krajara? ne deluje. ok je inace, al na momente deluje ko kakva indijska serija vizuelno.
gone fishing Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 kraj prve sezone, počeli su ovih dana snimanje 2 sezone
ToniAdams Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 da, vido na imdb da valjda treba 12 da ima. nedostaje mi neka suptilna ideoloska komponenta, al ok je, nije nezabavno.
steins Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 (edited) Odlično su ga završili, taman kad je borcima™ postalo jasno da su vusrali motku. Malo mi samo fali džekičenolikih™ šorki, al je odlična serija. Spoiler ona scena s početka, kad glodju onu bolničarku i ona scena sa majkom i decom u selu su mi u vrhu zombi scena ikad Edited February 21, 2019 by steins
morgana Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Ne gleda mi se ponovo Mad men, znam ga napamet. Ima li nesto relativno slicnog stila da se bacim na posao? Zavrsila sam Sex education, simpa, mada kroz sezonu brzo pada i stize do potpuno konvencionalne teen serije.
Aleksija Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 11 minutes ago, morgana said: Ne gleda mi se ponovo Mad men, znam ga napamet. Ima li nesto relativno slicnog stila da se bacim na posao? jesi probala the marvelous mrs. maisel? to ce ici lako, slican je period, samo sto je, realno, za par klasa nize po kvalitetu od mad men - tu je negde sa sex education.
Recommended Posts