Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

LutherNova BBC policijska serija Glavna uloga Idris Elba (Stringer Bell - The Wire)A dark psychological crime drama starring Idris Elba as Luther, a man struggling with his own terrible demons, who might be as dangerous as the depraved murderers he hunts.da03c6a436.jpg

sam video na drugom forumu, pa resih da prenesem i vama. Deluje zanimljivo, pa ko voli nek izvoli :D
Posted

FlashForward se zakuvao, ali da li ga to spasava? Jel' dobija još jednu sezonu?A šta je sa Stargate Universe? Da li i oni završavaju posle jedne sezone? Koja je, što se mene tiče, bila sasvim ok.

Posted

ne, vec je objavljeno, kao i ovde na topicu :D, da je FF ukinut. Veceras the end FF-a

Posted

meni su zadnje 3 epizode iste kao prvih desetak, totalni smor. nego, vecina finala sezona ili serija ove godine su totalno bezveze. od housea [koji je doduse i prije toga bio bezveze vec jedno vrijeme], preko fringe, supernatural do losta. josh nisam pogledao 24

Posted
josh nisam pogledao 24
izrokace ih sve.
Posted
meni su zadnje 3 epizode iste kao prvih desetak, totalni smor. nego, vecina finala sezona ili serija ove godine su totalno bezveze. od housea [koji je doduse i prije toga bio bezveze vec jedno vrijeme], preko fringe, supernatural do losta. josh nisam pogledao 24
meni ff bio sasvim ok i zao mi je sto su ga otkazalimislim nije lost, ali kako se ispostavilo na kraju ni lost nije lost :(
Posted
izrokace ih sve.
if only :(i 24 zavrsio bezveze. oh well...
Posted (edited)

Meni je taj kraj u 24 delovao kao priprema za film, a onda sam na wikipediji video da to uopste nije sigurno.

Edited by nbg4ever
Posted (edited)
izrokace ih sve.
kao i u

CSI: Miami i Gray's ANatomy :D

Edited by jms_uk
Posted

Luther je odlican, psiho, mracan, relativno realan... ima potencijala.

Posted

nego, opet cu ja, justified je sve bolji. a boyd crowder je car. josh 2 epizode do kraja sezone

Posted

poceo da gledam Nip/Tuc na B92. ranije sam bacio pogled par puta i nije me dojmilo ali sad mi bas dobro dodje pred spavanje (daju po dve epizode). cega sve tamo nema :lol::isuse:

Posted
Luther je odlican, psiho, mracan, relativno realan... ima potencijala.
dosadan, nelogican i nepotreban.
Posted (edited)

finale ff dosadno kao i prethodnih par epizoda, a uostalom i kao i 2/3 serije. onih nekoliko epizoda posle pauze je bilo stvarno dobro. serija je imala dobar potencijal, ali jebiga, uspjeli su internacionalnu konspiraciju ogromnih razmjera da uchine dosadnom.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

A bi neko napiso reč dve o Wallander-u, vrlo je moguće da je neko gledao, bilo oreginalnu švedsku ili BBCjevu varijantu. Fala unapred.