May 26, 201014 yr LutherNova BBC policijska serija Glavna uloga Idris Elba (Stringer Bell - The Wire)A dark psychological crime drama starring Idris Elba as Luther, a man struggling with his own terrible demons, who might be as dangerous as the depraved murderers he hunts. sam video na drugom forumu, pa resih da prenesem i vama. Deluje zanimljivo, pa ko voli nek izvoli :D
May 27, 201014 yr FlashForward se zakuvao, ali da li ga to spasava? Jel' dobija još jednu sezonu?A šta je sa Stargate Universe? Da li i oni završavaju posle jedne sezone? Koja je, što se mene tiče, bila sasvim ok.
May 27, 201014 yr ne, vec je objavljeno, kao i ovde na topicu :D, da je FF ukinut. Veceras the end FF-a
May 27, 201014 yr meni su zadnje 3 epizode iste kao prvih desetak, totalni smor. nego, vecina finala sezona ili serija ove godine su totalno bezveze. od housea [koji je doduse i prije toga bio bezveze vec jedno vrijeme], preko fringe, supernatural do losta. josh nisam pogledao 24
May 27, 201014 yr meni su zadnje 3 epizode iste kao prvih desetak, totalni smor. nego, vecina finala sezona ili serija ove godine su totalno bezveze. od housea [koji je doduse i prije toga bio bezveze vec jedno vrijeme], preko fringe, supernatural do losta. josh nisam pogledao 24meni ff bio sasvim ok i zao mi je sto su ga otkazalimislim nije lost, ali kako se ispostavilo na kraju ni lost nije lost :(
May 27, 201014 yr Meni je taj kraj u 24 delovao kao priprema za film, a onda sam na wikipediji video da to uopste nije sigurno. Edited May 27, 201014 yr by nbg4ever
May 27, 201014 yr izrokace ih sve.kao i u CSI: Miami i Gray's ANatomy :D Edited May 27, 201014 yr by jms_uk
May 27, 201014 yr nego, opet cu ja, justified je sve bolji. a boyd crowder je car. josh 2 epizode do kraja sezone
May 28, 201014 yr poceo da gledam Nip/Tuc na B92. ranije sam bacio pogled par puta i nije me dojmilo ali sad mi bas dobro dodje pred spavanje (daju po dve epizode). cega sve tamo nema
May 28, 201014 yr Luther je odlican, psiho, mracan, relativno realan... ima potencijala.dosadan, nelogican i nepotreban.
May 28, 201014 yr finale ff dosadno kao i prethodnih par epizoda, a uostalom i kao i 2/3 serije. onih nekoliko epizoda posle pauze je bilo stvarno dobro. serija je imala dobar potencijal, ali jebiga, uspjeli su internacionalnu konspiraciju ogromnih razmjera da uchine dosadnom. Edited May 28, 201014 yr by gervasius twinkleminkleson
May 28, 201014 yr A bi neko napiso reč dve o Wallander-u, vrlo je moguće da je neko gledao, bilo oreginalnu švedsku ili BBCjevu varijantu. Fala unapred.