gervasius twinkleminkleson Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 dajte neke predloge za nesto duhovito i neozbiljno, da se dekontaminiram nakon ove lost-havarije. ili da po treci put obrnem it's always sunny...
Un-juice Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 dajte neke predloge za nesto duhovito i neozbiljno, da se dekontaminiram nakon ove lost-havarije. ili da po treci put obrnem it's always sunny...si gledao Arrested Development?
pp34 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 dajte neke predloge za nesto duhovito i neozbiljno, da se dekontaminiram nakon ove lost-havarije. ili da po treci put obrnem it's always sunny...meni su preporucili damages i underbelly ... skinuo obe, javljam ako valja :D
gervasius twinkleminkleson Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 si gledao Arrested Development?probao par epizoda, nije mi se svidjelo.meni su preporucili damages i underbelly ... skinuo obe, javljam ako valjataj underbelly zvuchi ozbiljno. nisam spreman za to. uostalom, imam treme. jel damages komedija, ili tako nesto?
Milosh76 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 (edited) taj underbelly zvuchi ozbiljno. nisam spreman za to. uostalom, imam treme. jel damages komedija, ili tako nesto?Damages je advokatska drama, sa Glen Klouz i jos par poznatih likova. Uzela je 7 razlicitih nagrada Emija, Zlatni globus i slidno i jako je dobra. Nema ni minut scena u sudnici, vise je igra oko slucaja, namestaljke, zavere, ubistva i tako to. Ima fleshbekova i slicnih stvari. Prve dve sezone su odlicne, treca je nesto slabija. Ima 13 epizoda po sezoni. Preporuka! Edited May 24, 2010 by Milosh76
luba Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 dajte neke predloge za nesto duhovito i neozbiljno, da se dekontaminiram nakon ove lost-havarije. ili da po treci put obrnem it's always sunny...iako si me za srce ujeo, ponavljam, probaj modern family. jes da je jedna sezona, ali smejanje garantovano.
gervasius twinkleminkleson Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 iako si me za srce ujeo, ponavljam, probaj modern family. jes da je jedna sezona, ali smejanje garantovano.hvala, uzecu. sad treba both prezivjeti chinjenicu da je lost zavrsio i chinjenicu da je onako zavrsio. this better be good.mada, bacio sam se i na true blood rewatch, uskoro pocinje :)
korindjar Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 kakva je bila sesta? prekino sam gledanje pete jer je sisala dlakava dupeta
eye of the beholder Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 dajte neke predloge za nesto duhovito i neozbiljno, da se dekontaminiram nakon ove lost-havarije. ili da po treci put obrnem it's always sunny...30 rock!!
gervasius twinkleminkleson Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 (edited) hvala na predlogu, ali pogledao prvu sezonu i ne svidja mi se :)evo 8-walkeru, i ostalima koje zanima, najava novih serija koje ce ici preko ljeta. djeluje kao da ima 2-3 koje bi mogle biti gledljive:http://www.televisionwithoutpity.com/show/summer_preview/summer_tv_preview_2010_new_tv.php Edited May 26, 2010 by gervasius twinkleminkleson
djuras Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 hvala, uzecu. sad treba both prezivjeti chinjenicu da je lost zavrsio i chinjenicu da je onako zavrsio. this better be good.mada, bacio sam se i na true blood rewatch, uskoro pocinje :)potpuno isti problem imam :(nego kakav je taj karneval, i jel ima svrhe gledati 2 sezone, posto je otkazan?
Recommended Posts