Lloyd Wyman Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 odgledao prve dve sezone true blooda. nisam preterano odusevljen, al' nije ni lose. moze da se pogleda u pauzi ozbiljnih serija. btw, treca sezona krece za nesto vise od mesec dana.al' zato lie to me za tacno mesec dana.
B_B Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 su hobita sad izbacili kao i iz losta, ili se mozda u 5. season-u pojavi kao neciji ff :)?
gervasius twinkleminkleson Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 nova epizoda ff mi je zestoki smor, ali bilo je kul kad su pominjali course-correction, a prikazivali charlija [kako god se zvao u ff]
gervasius twinkleminkleson Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 opet dobra epizoda justified, jedino sto je falio boyd crowder :)lie to me dobio i trecu sezonu, i zvanicno. sutra nastavlja druga sezona
Feindouno Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Gledao neko Leverage?Vidim reklamiraju je k'o nenormalni u toku NBA prenosa :D
Mil@n Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 4400?Krenuo sam da gledam, ali nisam nešto raspomamljen posle 2 epizode. Ortak mi je tako napljuvao, da mi je ubio svaku želju da nastavim. Načelno, ideja mi je ok, kao i pilot, ali ide li to sve u dobrom pravcu™? Čisto sugestije radi, dajte opinione.
gervasius twinkleminkleson Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) ja sam batalio negdje u drugoj sezoni. iskreno, nije mi se svidjela dovoljno ni da bi toliko izdrzao, ali nekako sam se nadao da ce nesto ispasti od nje. ali nije. rsmoedit: mislim na 4400, nisam gledao leverage Edited May 12, 2010 by gervasius twinkleminkleson
jms_uk Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Gledao neko Leverage?Odgledao sve sto se dalo do sada, meni bila sasvim ok serija.4400?Poceo, ali batalio posle nekog vremena - ne secam se vise ni zasto...
pp34 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 uhuhuhuhuhuhuhuhu ... prepare yourselves ! ovo mi je 10 puta uzbudljivije od kraja mrtvog losta ! http://www.youtube.com/watch?v=xcHYzMyGzbM
Milosh76 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Gledao neko Leverage?Vidim reklamiraju je k'o nenormalni u toku NBA prenosa :Dleverage je losa kopija britanske serije Prevaranti, zaboravih naziv u originalu. Isto grupa lopova, koji zamisljaju da su Robin Hud, pljackaju bogatase i neke koji su njima ili njihovim prijateljima naneli neku nepravdu. Britanska verzija je mnogo bolja.
Ajant23 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 leverage je losa kopija britanske serije Prevaranti, zaboravih naziv u originalu. Isto grupa lopova, koji zamisljaju da su Robin Hud, pljackaju bogatase i neke koji su njima ili njihovim prijateljima naneli neku nepravdu. Britanska verzija je mnogo bolja.Leverage nije loša kopija Hustle-a zato što su glavni junaci Leverage-a lopovi, a ne prevaranti.Razlika između te dve serije je toliko da je potpuno besmisleno porediti baš njih.
Milosh76 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 (edited) Hustle with a twistvery similarNisam izmislio to, stranci kazu...Meni je Hustle mnogo bolja, a koga ne mrzi neka gleda i Leverage. Edited May 13, 2010 by Milosh76
Ajant23 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Hustle with a twistvery similarNisam izmislio to, stranci kazu...Pa, mogu ja da ti dam linkove i da vanzemaljci vladaju svetom...
Milosh76 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Pa, mogu ja da ti dam linkove i da vanzemaljci vladaju svetom...Ocekujem temu sa sve bazenom™ :DInace, ako nekog zanima, zavrsio se Damages i verovatno nece biti IV sezone.
Frank Pembleton Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 BTW kako bese ono za Leverage:Ima epizoda koja se dogadja u BG , radi se o trgovini decom...Zanimljivo je sto tu mozete videti kombi na kom su tablice sa grbom, dakle onakve kakve bi trebale biti ali jos nisu.Ocigledno da je rekviziter istrazivao malo pa uzeo u obzir protok vremena dok se montira epizoda taman ce tada te tablice biti u upotrebi :s_d: :s_d: .Srbija brale!!!
Recommended Posts