gone fishing Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 - voleo bih da V opstane iz sentimentalnih razloga, voleo sam originalnu seriju iz 80-tih :), V i FF imaju dosta jaku glumačku ekipu i uz nešto bolji scenario mogle bi znatno popraviti gledanost....
pp34 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 (edited) ko nije pogledao sinocnu epizodu pacifika ... moze slobodno da premota 44 minut i odgleda poslednjih 7. a i tih poslednjih 7 su pathetic piece of shit. prvih 44 su dinastija. serija je sve vece i vece dno Edited May 3, 2010 by 8-walker
Mauci Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 To sam do sad i radio, sve "romanticne" scene i one u SAD sam premotavao. Nakon ove epizode odlucio sam da nema vise smisla skidati i gledati to. Na sta su oni potrosili pare...
3opge Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 mad men je odlicna serijanaravno, skrenucu paznju na gomile sopranolikih stvari u seriji, sto ne cudi obzirom na kreatoracudno, ja nisam video bas ni jednu sopranoliku stvar a relativno skoro sam odgledao sopranose.mad men je pre svega konkretnije i bolje scenaristicki uradjena serija, nema toliko gnjavaze, nategnutog psihologiziranja i natezanja (Toni/psihijatar) kao kod sopranosa.
Hella Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 "Паранормална Србија" која тренутно иде на Б92 је сјајна.
Filipenko Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Sram vas bilo što blatite Pacifik i omalovažavate velike žrtve koje su podnesene za slobodu. Da nije bilo tih momaka koji su krvarili za Hulakapupu i Pipikulajei, danas bismo i dalje živeli u porobljenoj Evropi.
gervasius twinkleminkleson Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 justified je sve bolji, zadnja epizoda najbolja do sad. zvanicno je potvrdjeno da ce biti i druga sezona :)
Filipenko Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Valja li to? Meni se pilot nije naročito dopao, smaranje u nekom ruralnom predelu.
mandingo Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Isto. Jedva sam odgledao pilot i nisam ni pokusao da skidam ostalo.
gervasius twinkleminkleson Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 (edited) meni je kul. nista spektakularno, ali moderni kaubojac, americhki jug.. meni dovoljno. od svih serija koje su ove sezone pocele, justified mi se najvise svidja Edited May 6, 2010 by gervasius twinkleminkleson
freakns Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 (edited) Justified je odlican :)Timothy Olyphant je sjajan, jos bolji nego u Deadwood. i vraca se Shane iz Shield na glavnu pozornicu posle ove epizode. covek je jednostavno rodjen za ovakvu ulogu negativca koju su mu dali :D mada serija nije za gledanje u nizu. jedna do dve doze nedeljno, taman :) Edited May 6, 2010 by freakns
gervasius twinkleminkleson Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 shane iz shielda je boyd iz justified? [moram konacno i shield uzet da gledam]boyd je totalni car :D
mandingo Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Zar ga nije ovaj ubio u pilotu, ili ja buncam. Da, sefe, mozes da pogledas Shield slobodno.
gervasius twinkleminkleson Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 will do, kad zavrsim sa dollhouse.inace, da se ispravim, justified mi je druga najbolja serija koja je pocela ove sezone, iza treme, ofcourse :)
korindjar Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Timothy Olyphant je sjajan, jos bolji nego u Deadwoodmolim?
Recommended Posts