Jump to content

O serijama

Featured Replies

sta je sa 30 rock ? :( nema nove epizode vec 2 nedelje

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Big Love stidljivo obecava posle 4 epizode...

Edited by ducca

sta je sa 30 rock ? :( nema nove epizode vec 2 nedelje
vraca se uskoro, mislim za nekih 20 dana. valjda ce matt damon gostovati u nekoj epizodiedit: po eztv, vraca se 21. aprila

Edited by gervasius twinkleminkleson

somovi, mogli su bar da kazu da ce biti pauza i zbog cega <_<

novi flash forward je opet kul

lijepo je vidjeti da je annoying lesbian agent ekshli negativac. nekako mi je lakse mrziti :)keiko :wub:

jes vala

double preokret ! potpuno neocekivano !

serija sad vec oficijalno rula

Nedostaje mi jedina soc. sapunica koju sam sa uživanjem pratio - Dream Team...Ako ovih dana iskriziram (gekn'o mi je stari TV, pa samo slušam radio, a generalno ne volim radio), možda i skinem pa počnem da gledam opet. :s_a:

Kakvi su to ludaci od scenarista bili.Na kraju svake sezone pobiju pola tima. Avionska nesreca, autobuska u tunelu, pomahnitali golman u svlacionici, snajperista na Wembley,... :lol: Nema sta ih nije snaslo. Nedostaje mi :(

novi flash forward je opet kul

lijepo je vidjeti da je annoying lesbian agent ekshli negativac. nekako mi je lakse mrziti :)keiko :wub:

Odlična epizoda, sjajan twist u zapletu
Odlična epizoda, sjajan twist u zapletu

AAAAAAAAAAAAAAAA! dobro je da sam tek sinoć stigla da odgledam, manje ću da čekam :D. paš se pitam kako će da izvuku pošto su prilično zapetljali sa likovima

Ricky Gervais Show u animiranoj verziji je fenomenalan! I ako im rejtinzi (ocekivano) nisu sjajni, dobice od HBO i drugu sezonu.Mislim da me je stomak zaboleo od smeha nakon poslednje, sedme epizode. Dnevnik Karla Pilkingtona :Hail: Evo odlomak iz jedne od ranijih:http://www.youtube.com/watch?v=iHPgCdGhbng

Ja placem svaki put :lol:Carl mi nije jasan, ne mogu da verujem da neko moze biti tako glup. A zelim da verujem da ne glumi :)

Ja placem svaki put :lol:Carl mi nije jasan, ne mogu da verujem da neko moze biti tako glup. A zelim da verujem da ne glumi :)
Prozivali su Gervaisa da je on osmislio lik Karla, i da mu pise tekstove, jer ovaj ima zaista neverovatna zapazanja. Ricky kaze da niko ne bi mogao toliko da pripremi drugu osobu, godinama su radili emisiju na radiju (od koje je napravljena i ova serija).Ali, Karlov dnevnik :D :lol:
Dobar je Weeds prvih par sezona, nakon toga - totalno sranje. I MLP je macka i u Weedsu i u West Wingu, ma svugde ;)
u pravu si bio 100%... posle III sezone, serija je otisla hmmmm .... nizbrdo.Doduše u IV serijalu ima sisića ;)

Cetvrta i peta epizoda Pacifica onako, nisu tragicne. Narocito peta, tu ima 1 iskrcavanja na kopno ala SPR.