Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

sta je sa 30 rock ? :( nema nove epizode vec 2 nedelje

Posted (edited)

Big Love stidljivo obecava posle 4 epizode...

Edited by ducca
Posted (edited)
sta je sa 30 rock ? :( nema nove epizode vec 2 nedelje
vraca se uskoro, mislim za nekih 20 dana. valjda ce matt damon gostovati u nekoj epizodiedit: po eztv, vraca se 21. aprila Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

somovi, mogli su bar da kazu da ce biti pauza i zbog cega <_<

Posted

novi flash forward je opet kul

lijepo je vidjeti da je annoying lesbian agent ekshli negativac. nekako mi je lakse mrziti :)keiko :wub:

Posted

jes vala

double preokret ! potpuno neocekivano !

serija sad vec oficijalno rula

Posted

Nedostaje mi jedina soc. sapunica koju sam sa uživanjem pratio - Dream Team...Ako ovih dana iskriziram (gekn'o mi je stari TV, pa samo slušam radio, a generalno ne volim radio), možda i skinem pa počnem da gledam opet. :s_a:

Posted

Kakvi su to ludaci od scenarista bili.Na kraju svake sezone pobiju pola tima. Avionska nesreca, autobuska u tunelu, pomahnitali golman u svlacionici, snajperista na Wembley,... :lol: Nema sta ih nije snaslo. Nedostaje mi :(

Posted
novi flash forward je opet kul

lijepo je vidjeti da je annoying lesbian agent ekshli negativac. nekako mi je lakse mrziti :)keiko :wub:

Odlična epizoda, sjajan twist u zapletu
Posted
Odlična epizoda, sjajan twist u zapletu

AAAAAAAAAAAAAAAA! dobro je da sam tek sinoć stigla da odgledam, manje ću da čekam :D. paš se pitam kako će da izvuku pošto su prilično zapetljali sa likovima

Posted

Ricky Gervais Show u animiranoj verziji je fenomenalan! I ako im rejtinzi (ocekivano) nisu sjajni, dobice od HBO i drugu sezonu.Mislim da me je stomak zaboleo od smeha nakon poslednje, sedme epizode. Dnevnik Karla Pilkingtona :Hail: Evo odlomak iz jedne od ranijih:http://www.youtube.com/watch?v=iHPgCdGhbng

Posted

Ja placem svaki put :lol:Carl mi nije jasan, ne mogu da verujem da neko moze biti tako glup. A zelim da verujem da ne glumi :)

Posted
Ja placem svaki put :lol:Carl mi nije jasan, ne mogu da verujem da neko moze biti tako glup. A zelim da verujem da ne glumi :)
Prozivali su Gervaisa da je on osmislio lik Karla, i da mu pise tekstove, jer ovaj ima zaista neverovatna zapazanja. Ricky kaze da niko ne bi mogao toliko da pripremi drugu osobu, godinama su radili emisiju na radiju (od koje je napravljena i ova serija).Ali, Karlov dnevnik :D :lol:
Posted
Dobar je Weeds prvih par sezona, nakon toga - totalno sranje. I MLP je macka i u Weedsu i u West Wingu, ma svugde ;)
u pravu si bio 100%... posle III sezone, serija je otisla hmmmm .... nizbrdo.Doduše u IV serijalu ima sisića ;)
Posted

Cetvrta i peta epizoda Pacifica onako, nisu tragicne. Narocito peta, tu ima 1 iskrcavanja na kopno ala SPR.