pp34 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 sta je sa 30 rock ? :( nema nove epizode vec 2 nedelje
ducca Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 (edited) Big Love stidljivo obecava posle 4 epizode... Edited April 9, 2010 by ducca
gervasius twinkleminkleson Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 (edited) sta je sa 30 rock ? :( nema nove epizode vec 2 nedeljevraca se uskoro, mislim za nekih 20 dana. valjda ce matt damon gostovati u nekoj epizodiedit: po eztv, vraca se 21. aprila Edited April 9, 2010 by gervasius twinkleminkleson
pp34 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 somovi, mogli su bar da kazu da ce biti pauza i zbog cega <_<
gervasius twinkleminkleson Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 novi flash forward je opet kul lijepo je vidjeti da je annoying lesbian agent ekshli negativac. nekako mi je lakse mrziti :)keiko
pp34 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jes vala double preokret ! potpuno neocekivano ! serija sad vec oficijalno rula
Töölönlahti Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Nedostaje mi jedina soc. sapunica koju sam sa uživanjem pratio - Dream Team...Ako ovih dana iskriziram (gekn'o mi je stari TV, pa samo slušam radio, a generalno ne volim radio), možda i skinem pa počnem da gledam opet.
deeps Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Kakvi su to ludaci od scenarista bili.Na kraju svake sezone pobiju pola tima. Avionska nesreca, autobuska u tunelu, pomahnitali golman u svlacionici, snajperista na Wembley,... Nema sta ih nije snaslo. Nedostaje mi :(
Arkadija Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 novi flash forward je opet kul lijepo je vidjeti da je annoying lesbian agent ekshli negativac. nekako mi je lakse mrziti :)keiko Odlična epizoda, sjajan twist u zapletu
dunja Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Odlična epizoda, sjajan twist u zapletu AAAAAAAAAAAAAAAA! dobro je da sam tek sinoć stigla da odgledam, manje ću da čekam :D. paš se pitam kako će da izvuku pošto su prilično zapetljali sa likovima
Takeshi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ricky Gervais Show u animiranoj verziji je fenomenalan! I ako im rejtinzi (ocekivano) nisu sjajni, dobice od HBO i drugu sezonu.Mislim da me je stomak zaboleo od smeha nakon poslednje, sedme epizode. Dnevnik Karla Pilkingtona Evo odlomak iz jedne od ranijih:http://www.youtube.com/watch?v=iHPgCdGhbng
Mauci Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ja placem svaki put :lol:Carl mi nije jasan, ne mogu da verujem da neko moze biti tako glup. A zelim da verujem da ne glumi :)
Takeshi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ja placem svaki put :lol:Carl mi nije jasan, ne mogu da verujem da neko moze biti tako glup. A zelim da verujem da ne glumi :)Prozivali su Gervaisa da je on osmislio lik Karla, i da mu pise tekstove, jer ovaj ima zaista neverovatna zapazanja. Ricky kaze da niko ne bi mogao toliko da pripremi drugu osobu, godinama su radili emisiju na radiju (od koje je napravljena i ova serija).Ali, Karlov dnevnik :D
eye of the beholder Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dobar je Weeds prvih par sezona, nakon toga - totalno sranje. I MLP je macka i u Weedsu i u West Wingu, ma svugde ;)u pravu si bio 100%... posle III sezone, serija je otisla hmmmm .... nizbrdo.Doduše u IV serijalu ima sisića ;)
Sludge Factory Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Cetvrta i peta epizoda Pacifica onako, nisu tragicne. Narocito peta, tu ima 1 iskrcavanja na kopno ala SPR.
Recommended Posts