Jump to content

O serijama

Featured Replies

On 6. 2. 2012. at 13:15, morgana said:
krajnje je vrijeme da vidim once upon the time
Mislim da ce da krene na Fox Life u martu.
  • Replies 22.8k
  • Views 2.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

On 7. 2. 2012. at 19:54, Milosh76 said:
Mislim da ce da krene na Fox Life u martu.
idealno :)

Jel' gledao neko 'the river'?

On 7. 2. 2012. at 15:50, scab said:
posle trece Unsupervised epizode mogu da aminujem da je odlicna. beavis i butthead sa dusom. ne bih nikada pogodio da iza ovoga stoji always sunny ekipa...Unsup_Timeline_DDH_VBug_Post10_30_DI720X486_fx_640x360_5620696.jpg
a er to cela ekipa iz always sunny radila ovo, il samo rickety cricket?
  On 6. 2. 2012. at 13:37, Lrd said:
Filmovi su govna uglavnom. Ko to još gleda?
ja ne
  On 8. 2. 2012. at 12:22, mandingo said:
Jel' gledao neko 'the river'?
E, pa id' u kurac, dizvineš. Otišao da pogledam šta je to i video da piše
paranormal/adventure/horror series
i sad me tera da gledam. <_<

Ja samo čekam da đođem sa posla pa da pazarim The River. Verovatno će da bude golemo razočarenje, ali moram, to je jače od mene ;)

Edited by Arkadija

On 8. 2. 2012. at 12:34, Montmorency said:
a er to cela ekipa iz always sunny radila ovo, il samo rickety cricket?
pisci su cricket plus dva pisca/producenta filadelfije, a producenti su charlie, dennis, ronald mcdonald i producenti archera.

Sepinwall je prilicno zadovoljan Riverom, na uzorku od 5 epizoda. Ne mora znacit nista, zna i on da promasi, ali ipak daje malo vise nade nego sto su davali Alcatraz i slicne serije prethodnih par godina.

On 8. 2. 2012. at 13:22, scab said:
pisci su cricket plus dva pisca/producenta filadelfije, a producenti su charlie, dennis, ronald mcdonald i producenti archera.
ronald mcdonald ololololololthx,pogledacu je sigurno

pogledo prvu epizodu rivera i nisam preterano odusevljen...:(

On 8. 2. 2012. at 16:23, hattori said:
pogledo prvu epizodu rivera i nisam preterano odusevljen...:(
Hvala, ali nedovoljno da me odgovori od gledanja nečega što nosi oznaku horror/mistery/adventure.Je l' ima natprirodnih stvari?

River:Prvo, ovo je žanr "Veštica iz Blera". Pseudo dokumentarac sa promenom slike, akcija iz ruke, trešenje, dahtanje u mikrofon, itd.Drugo, zaplet nije loš. Nije nešto strava da te zainteresuje i tera da gledaš, ali nije budalaština. Serija nije krš i garbidž na oko.Treće, u seriji ima samo dve stvari: slike prašume i južnoameričke prirode i jednog jailbaita. Prvo je strava, drugo izaziva grižu savesti, tako da...Ne preporučujem, ali razumem da bi se možda nekom svidelo.

naceo sam malo i drugu epizodu.nesto je bolja, al i dalje nista epohalno.

On 8. 2. 2012. at 19:41, hattori said:
naceo sam malo i drugu epizodu.nesto je bolja, al i dalje nista epohalno.
Ne bih znao. Pokret je bio shift+delete, a ton "mrš!". Vraćam se Southlandu. E, to je serija.