Mr.Smith Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 (edited) ...pa da nastavimo...beše mrki pitao za preporuku (ne sećam se više detalja) ...evo za njega i za ostale estrogen-deficitarne - Californication (ko može da podnese Dohovnog, naravno) Edited October 10, 2022 by 3opge
Idioteque Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Sinoc pitah jel neko gledao Weeds i vredi li skidanja i - pade forum!Dakle?
jms_uk Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Sinoc pitah jel neko gledao Weeds i vredi li skidanja i - pade forum!Dakle?vredi, vredi :)
morgana Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 (edited) meni je weeds bezveznjikavali scrubs su wub Edited October 9, 2007 by morgana
Mr.Smith Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Sinoc pitah jel neko gledao Weeds i vredi li skidanja i - pade forum!Dakle?...prosečna, ali ne i loša ... kao alternativa - Big Love
jms_uk Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 meni je weeds bezveznjikavali scrubs su wubscrubs definitivno :+ 1:ali i weeds zbog MLP
Leonina Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 cek malo....Dodala bih Heroes onako iz odma.Za Lost vise nisam sigurna.... :(
Tresko Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Preporučio bih Damages-pravni triler sa Glenn Close u glavnoj ulozi. Ima još poznatih glumaca(kao Ted Danson na primer), odlično je uradjena. Odvrtelo se već 10-ak epizoda.
bost Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A jel neko gledao ovo? Meni je fenomenalno i od srca preporucujem
Mr.Smith Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 A jel neko gledao ovo? Meni je fenomenalno i od srca preporucujem...naravno, al' u svoje vreme ...uzgred - zaboravih da pomenem da u novim epizodama druge sezone 'big love'-a glumi branka katic (sasvim solida prezentacija)
Filipenko Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Šta Parapsihopatolođani? misle o Curb Your Enthusiasm?
mraki Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ima li neka nova vredna skidanja?Ja s nestrpljenjem ocekujem True Blood iz HBO-a, ima li neko informaciju kad ce to poceti da se emituje?
Mr.Smith Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 (edited) Ima li neka nova vredna skidanja?Ja s nestrpljenjem ocekujem True Blood iz HBO-a, ima li neko informaciju kad ce to poceti da se emituje?@ mr@ki beše mrki pitao za preporuku (ne sećam se više detalja) ...evo za njega i za ostale estrogen-deficitarne - Californication (ko može da podnese Dohovnog, naravno)@ filipenko - 1 and 1/2 thumbs up - ume malo da smori, ali je ipak generalno vrlo zabavno (larry david je jedan od tvoraca seinfelda) Edited October 10, 2007 by Mr.Smith
Zeka Peka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Кад смо већ код нових серија, једина која ми је привукла пажњу је Pushing Dasies. Има оцену >9 што је доста добар знак кад је тек на почетку, а радња делује занимљиво. Је ли гледао ко? Вреди ли скидања?
Recommended Posts