Posted October 9, 200717 yr ...pa da nastavimo...beše mrki pitao za preporuku (ne sećam se više detalja) ...evo za njega i za ostale estrogen-deficitarne - Californication (ko može da podnese Dohovnog, naravno) Edited October 10, 20222 yr by 3opge
October 9, 200717 yr Sinoc pitah jel neko gledao Weeds i vredi li skidanja i - pade forum!Dakle?vredi, vredi :)
October 9, 200717 yr meni je weeds bezveznjikavali scrubs su wub Edited October 9, 200717 yr by morgana
October 9, 200717 yr Author Sinoc pitah jel neko gledao Weeds i vredi li skidanja i - pade forum!Dakle?...prosečna, ali ne i loša ... kao alternativa - Big Love
October 9, 200717 yr meni je weeds bezveznjikavali scrubs su wubscrubs definitivno :+ 1:ali i weeds zbog MLP
October 10, 200717 yr Preporučio bih Damages-pravni triler sa Glenn Close u glavnoj ulozi. Ima još poznatih glumaca(kao Ted Danson na primer), odlično je uradjena. Odvrtelo se već 10-ak epizoda.
October 10, 200717 yr Author A jel neko gledao ovo? Meni je fenomenalno i od srca preporucujem...naravno, al' u svoje vreme ...uzgred - zaboravih da pomenem da u novim epizodama druge sezone 'big love'-a glumi branka katic (sasvim solida prezentacija)
October 10, 200717 yr Ima li neka nova vredna skidanja?Ja s nestrpljenjem ocekujem True Blood iz HBO-a, ima li neko informaciju kad ce to poceti da se emituje?
October 10, 200717 yr Author Ima li neka nova vredna skidanja?Ja s nestrpljenjem ocekujem True Blood iz HBO-a, ima li neko informaciju kad ce to poceti da se emituje?@ mr@ki beše mrki pitao za preporuku (ne sećam se više detalja) ...evo za njega i za ostale estrogen-deficitarne - Californication (ko može da podnese Dohovnog, naravno)@ filipenko - 1 and 1/2 thumbs up - ume malo da smori, ali je ipak generalno vrlo zabavno (larry david je jedan od tvoraca seinfelda) Edited October 10, 200717 yr by Mr.Smith
October 10, 200717 yr Кад смо већ код нових серија, једина која ми је привукла пажњу је Pushing Dasies. Има оцену >9 што је доста добар знак кад је тек на почетку, а радња делује занимљиво. Је ли гледао ко? Вреди ли скидања?