Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Miris zene¿

• Replies 42k
  • Views 985.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

giphy.gif

slabo mi svetlo u sobi, ne vidim nista naoci, jbg :sad: morace da se ceka do jutra ili ako neko hoce da crta sad nek se javi.

mrmlj

IMG20230204094104.jpg

Tri debela nemca

9 hours ago, Lancia said:

slabo mi svetlo u sobi, ne vidim nista naoci, jbg :sad: morace da se ceka do jutra ili ako neko hoce da crta sad nek se javi.

Kako oči, Lančico? 

Just now, Svemir Zeka said:

Kako oči, Lančico? 

Ma OK, nego nema sanse da se naviknem na sve obratno, ranije nisam video na daleko, sad na blizu, ceo svet mi se prekobrcnuo.

20 minutes ago, Djuro said:

Tri debela nemca

Nije Djuro, nisu svabe u pitanju :D

35 minutes ago, Lancia said:

Ma OK, nego nema sanse da se naviknem na sve obratno, ranije nisam video na daleko, sad na blizu, ceo svet mi se prekobrcnuo.

Meni se dešava isto, i to obe pojave istovremeno. Napolju nosim naočare za daljinu, a čim čitam nešto, moram da skinem naočare, sve mi se muti s njim. I to me jako buni, nisam navikla na tu pojavu, i to da ću verovatno morati da uzmem neke za blizinu posebno.

7 minutes ago, Midgeta said:

Moze neki hint?

Imas jedno stanje i nesto iza toga, povezano predlogom.

2 minutes ago, Midgeta said:

Ludilo u gradu

predlog pogodjen :D moras da poradis na sentimentu i lokaciji.

5 minutes ago, Lancia said:

predlog pogodjen :D moras da poradis na sentimentu i lokaciji.

Će poradim, ionako ja jedina pogadjam za sada :D

Terror in resonance