Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
Ja ovo ne bih priznao, 1 Miroslav nikako ne moze da bude podskup. A i kurdi bi se nanervirao.
jebiga ovo drugo je priznajem uvek jak razlog (prvo je ocigledno da nisi u pravu), ali vec sam se dao na crtanje.
Posted (edited)

bghost u telu zabe... proalkoholisan uzaludno ceka princezu da se poljube

Edited by Hippie
Posted

ok, za laku noch, ko u svakoj bajci sto je u trendu da zavrsimo u dead..izvinte, hepi endu; bghost je svim lepoticama nazdravijo, kaze da ih je sve posedovao i na kraju pravu pronasao

Posted
evo....kategorija zivotinja.napomena: crtano klitorisom.misterijadd7.jpg
da nije moj favorit medj zivim svetom - lenjivac?
Posted (edited)

ja mislim da je ovo zlatni među tičicama, Tetreb u trenucima dokolice?

Edited by Nicol
Posted

Toni je pogodio. Samo da se pojavi kurdi i pošalje mu zadatak.

Posted (edited)

tabela:1. maistor: II2. nikol: II3. kelt: I4. dig: I5. km: I6. kurdi: I7. toni: I(molim da zapamtite redne brojeve ispred svog imena ::D:)234ip1.jpg

Edited by kingmaker
Posted

Hvala, Suzana. Do novog pitanja, EPP.

Posted (edited)

::D:t.noblice.pakovanje.jpgSloboda%20ili%20nista%20omot%20albuma.jpgprobiotic01.jpgtelenor.jpgBBON-ECC2.gifsunsilk-trend.jpgultra-nocni.gif.....::D: evo nas ponovo u studiju, cekamo da nam se takmicar sa rednim brojem 6 - kurdi - pridruzi sa novim zadatkom. ::D:mancic_suzana_bg2.gif

Edited by kingmaker
Posted

Pauzu ćemo iskoristiti za predstavljanje nove zvezde PGP-RTS produkcije, Neška Kejdža. Uživajte u hitu "Votka i džin".

Posted

samo da znate da ne kocim vise ja, nego lenjivac.

Posted (edited)

Cowboy?edit: ma, indy

Edited by dig_chohano