Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

uh, zaista nije adekvatan primer na crtežu. nope, nije ni otopljavanje.

Posted

ok, obratiti pažnju na ono što on vidi na prvoj 'slici' i način na koji predstavlja na drugoj.

Posted

ne nužno, al recimo da je ovo najbliže.

Posted (edited)
umanjivanje
uh, ovo je još bliže. work around it.nije potcenjivanje. ajde, nemoj me sad izneveriti. zbog tebe sam u taxiju crtala :D Edited by MaryPoppins
Posted

a ne znam jbg. a i necu da pokusavam nemam vremena za crtanje, da me ne proklinju posle.

Posted

ono su planine sa snegom... a na drugoj mi se čini da vidim psa ptičara kako njuška :mellow:

Posted (edited)

recimo da je blizu, odnosno da je u pitanju jezička forma, tj. način izražavanja koji bi i to * imao za svrhu.*nategnuto

ono su planine sa snegom... a na drugoj mi se čini da vidim psa ptičara kako njuška :mellow:
nije ptičar, to je moje crtanje. :( nemojte me izbaciti iz ove igre, molim vaaas, biću bolja sledeći put :cry: Edited by MaryPoppins
Posted
recimo da je blizu, odnosno da je u pitanju jezička forma, tj. način izražavanja koji bi i to * imao za svrhu.*nategnuto
:grize nokte:
Posted

odgovaranje od nečega? Kaže joj da je onaj pas ustvari snežna mećava?fali mi izraz <_<