Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted (edited)

apelujem na pppictionary junkijes da se dadilji odobri zahtev... s obzirom na muku koja je čeka :D

Edited by Al-Khwarizmi
Posted (edited)
ne vazi! ua, ocemo da se igramo!
maistore, rado ću ti prepustim moj zadatak, u tom slučaju :Dzbilja me proteruju odavde (s posla). Edited by MaryPoppins
Posted
maistore, rado ću ti prepustim moj zadatak, u tom slučaju :Dzbilja me proteruju odavde (s posla).
cek bre, kako nemas paint na kompu?
Posted
(dok čekam taxi)imam, al ovo ni mikelanđelo himself ne bi nacrto u pejntu, a ne ja ovakva bangava, mora papir i olovka + puno mašte - zavuko al pošteno :D+ vidi gore, ćeraju iz preduzeća
Posted
Ajde bre Majstore, pusti je! što pre stigne kući, pre ćeš dobiti zadatak.
Posted

pustam je, moram malo da je nerviram :)

Posted

nije moglo ni brže, ni bolje, ni pametnije. aj sad, udri majstore. post-6-1204913713.jpg

Posted (edited)

majstor je donekle na tragu, utoliko što 'brežuljak' ovde ilustruje pojam, ako se posmatra u kontekstu prethodne situacije. uz ogradu da ovo nije najsrećniji primer, no nisam mogla da nacrtam/setim se. nije prepričavanje.

Edited by MaryPoppins
Posted

aaa, ovo crno na drugoj slici nije verni pas tragac pogolemi terijer. :rorsah:. zato sam mislila da je potraga.nemam pojma.

Posted (edited)
sad si me jos vise zbunila
you asked for it - štos bio nestrpljiv. :Pelem, nije prošlost. obratiti pažnju na strelice. :(da predupredim tonija: isti je baja - u sve tri situacije. Edited by MaryPoppins