Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Holivud? :sad:

• Replies 42.1k
  • Views 987.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

:ziga:

zadatak poslantm

On 11.10.2022. at 21:39, Svemir Zeka said:

Ja čitam Buđenje i Put kojim se ređe ide. Omiljeni pisci su mi Ivo Andrić, Jovan Dučić i mudrosti vladike Nikolaja Velimirovića. Iz njih crpim mudrosti i samopouzdanje. Osim toga, volim knjige Vanje Bulića i Vladimira Kecmanovića. Iz njih sam naučila mnogo o tome ko smo, odakle potičemo i kuda idemo, kao nacija.

Kuku, šta sam sve pisala :isuse:

Kako MaderacijaTM neće da mi dopusti osnovno ljudsko pravo - repliku, na onom, izgleda, svetom topiku, prinuđen sam na izmeštanje na ovaj topik. Odgovor prenosim u celosti, bez redakcijskih izmena:

Kakvo oduzimanje vremena i zamlaćivanje moderacije  

Sreća pa je @Valkyrie naletela na dobričinu Mosa, neki manje strpljiv moderator bi nažalost (:zalosna:) podelio i ban.

Da sam imao ovu pamet tada, te da sam znao da će doći do grubog kršenja mojih forumskih sloboda, svakako bi prva rečenica bila izbačena, ali poenta ostaje. 

spacer.png

Edited by kud u maglu Simoviću

Vi ovde još čekate crtež?

oswald cobblepot yes GIF by Gotham

Nadajmo se da je Cana Banana uzela penkalo, pošto Midži objašnjava na fudbalu :hihi:

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

oswald cobblepot yes GIF by Gotham

Nadajmo se da je Cana Banana uzela penkalo, pošto Midži objašnjava na fudbalu :hihi:

Cekam da Cana Banana dodje kuci :D

Objasnjavam ubilo se :D

Pesma, domaca, 3 reci 

Spoiler

Decija

Ja sam crtala i na tome vam se izvinjavam

20221121_195722.jpg

prelako, ovo sam čak i ja dešifrovao u sekundi :D

3 minutes ago, gone fishing said:

prelako, ovo sam čak i ja dešifrovao u sekundi :D

pa kaži tico

36 minutes ago, Midgeta said: