Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Hoće li neko obelodaniti identitet karfiol-čoveka? Ova igra živjeti treba.

Posted (edited)

Па Иван Богданов, јебо вас Бог. Данов.

Edited by Hella
Posted

Ja mislio da je pevač Džakarte koji ima bombu u grudima, a špiritus mu je kao drugarica.

Posted
Ja mislio da je pevač Džakarte koji ima bombu u grudima, a špiritus mu je kao drugarica.
angry.gif to mi je bio plan za sledeći zadatak
Posted

Eto, sjeba ti plan, al ti jopet pošalji helli zadaću... Biće zanimljivo viđet kako đavao mala.

Posted
al ti jopet pošalji helli zadaću...
pošalji mu ti kad si tako hrabar angry.gifevo tebi zadatak pa pogodi, film 2 reči5154128622_c8954e7497_b.jpg
Posted

spogledom ću te spogledom ćeš me :lolol:

Posted
pošalji mu ti kad si tako hrabar angry.gifevo tebi zadatak pa pogodi, film 2 reči
Две речи? Ма не мере то стат у толико. Пазбре, ђавао седи за рачунаром (мора да се нечег игра, те игре су ђавоља работа), а онај гуди пред храмом Талијиним.Devil's play?
Posted
Две речи? Ма не мере то стат у толико. Пазбре, ђавао седи за рачунаром (мора да се нечег игра, те игре су ђавоља работа), а онај гуди пред храмом Талијиним.Devil's play?
oj hramovi na severu bačke :lolol:prva reč je ta al na srpskom, a druga nije ta al je na mađarskom :lol:
Posted
prva reč je ta al na srpskom, a druga nije ta al je na mađarskom
Previše pomoći, Đavolja varoš.
Posted

Jesam li pogodila? Ako jesam, dajte zadatak, da crtam dok sam na poslu.

Posted (edited)
cikpogodi.jpg Edited by halloween