Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
profit, zarada?
zarada je rezultat ovog procesa. jedan apstraktan pojam opisuje sta je ovaj covek sa slike morao da ima da bi zaradio.
Posted
ulaganje :blink:
e ne znam gde ti to vidis na slici. nagon je bio bas blizu, sad ste otisli na pogresnu stranu.pogledaj kako je dovelo da ovako na brzinu nacrtam ovo, hint je u postovima pre zadatka. i jos jedan hint, radi se o jednom pojmu koj moze da posluzi da se predstavi jedna karakterna osobina.
Posted
odluka, reakcija?
odluka koja zahteva vreme. u trecoj slici je donesena odluka, i bilo je bolje nego da je donesena u prvoj ili drugoj. kako se zove ta karatkerna osobina?
Posted

kad dotakneš miša akcije ti skoče :D Mišković ?

Posted
strpljen-spa?en, tj. strpljenje
Strpljenje! Aleluja, to je ono sto kurdi nije imao kad sam zadavala zadatak.
Posted

Bah... ovo bi moglo da se protumači i kao neodlučnost. Zamisli situaciju da se ovaj lik zatekao nasred ulice a auto išlo ka njemu. On ni da se vrati ni da nastavi, nego strpljivo čeka da vidi hoće li auto nastaviti istom trajektorijom... <_<

Posted

evo zdataka, pardonito na čekanju.pojam, 2 riječipac.jpg