Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

profit, zarada?
zarada je rezultat ovog procesa. jedan apstraktan pojam opisuje sta je ovaj covek sa slike morao da ima da bi zaradio.
  • Replies 42k
  • Views 983k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ulaganje :blink:

ulaganje :blink:
e ne znam gde ti to vidis na slici. nagon je bio bas blizu, sad ste otisli na pogresnu stranu.pogledaj kako je dovelo da ovako na brzinu nacrtam ovo, hint je u postovima pre zadatka. i jos jedan hint, radi se o jednom pojmu koj moze da posluzi da se predstavi jedna karakterna osobina.

refleks i ako nije predajem se...

refleks i ako nije predajem se...
nije.

odluka, reakcija?

odluka, reakcija?
odluka koja zahteva vreme. u trecoj slici je donesena odluka, i bilo je bolje nego da je donesena u prvoj ili drugoj. kako se zove ta karatkerna osobina?

strpljen-spašen, tj. strpljenje

kad dotakneš miša akcije ti skoče :D Mišković ?

strpljen-spa?en, tj. strpljenje
Strpljenje! Aleluja, to je ono sto kurdi nije imao kad sam zadavala zadatak.

Bah... ovo bi moglo da se protumači i kao neodlučnost. Zamisli situaciju da se ovaj lik zatekao nasred ulice a auto išlo ka njemu. On ni da se vrati ni da nastavi, nego strpljivo čeka da vidi hoće li auto nastaviti istom trajektorijom... <_<

evo zdataka, pardonito na čekanju.pojam, 2 riječipac.jpg

prasko prolece?

žitnica Evrope...

prasko prolece?
tako je