Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted (edited)
film2/3 reci
Dve trecine? :unsure: Da napisa 32 reci, moglo bi da prodje: Broken Blossoms or The Yellow Man and the Girl... :dobro,nije:Daj hint, e... Je li ovaj sa kutijicom Japanac, Kinez, Korejanac... slepi Srbin sa zuticom... Edited by Chivo D'Arbo
Posted (edited)

2 reci na nasemtri na stranom jezikuazijat je ovo jebem tenastavljam da sljokamradi se o sceni iz filmacrtez ne sugerise imeaj uzdravlje

Edited by Matilda Ivancic
Posted

Ma, znam da ne sugerise. Matilda ne ide na jeftine bukvalizacije. ;) Ali, kovelim... da se malo razvije diskusija. Mozda se iznedri i neki hint... kao hint.P.S. Uzdravlje.

Posted

pih..kome je do igre kad na deponiji besne nemiri i kad predizborne statistike predvidjaju sumrak civilizacije...hintic: francuska

Posted

ja sam sad vec rad da pogodim, al stvarno nemam pojma.sta je ovo kutiji? prsten? jel zato ova zinula?

Posted (edited)

o jebote bravo.steta sto nema kuma da zada.

Edited by kurdi
Posted

си сигуран?

Posted (edited)

pa prilicno sam siguran.1445990445_e19abd45a3_o.jpgmada si varao sa sisama, otkud katrin volke sise.edit: ok, glup sam, naknadno shvatio pitanje. al nek stoji slika.edit2: sto se seljacis sa cirilicom?

Edited by kurdi
Posted

bila bi jaka asocijacija za hiroshima mon amour, al ocigledno nije to.