Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

nije.. guzva=ovi tipovi su bogovi, primetite da su razlicite boje /uvatio sam se tog znacenja reci, al komotno umesto bogova mogu da budu razne druge-stvari

Posted

nista bez.. ludila-privodim kraju vizuelni hint, pa cisto da napomenem da je zemsko koje vas ceka TA, kako god da se zove..

tulibudibudautju
Posted (edited)

nije ni bitno kako se zove, bitno je u cemu ucestvuje..a9g8z.pngnutty = spojite dve reci u jednuedit: imageshack je crko, opet.. u spojleru je prethodni crtez, ako ga neko ne vidi ko ja sad

k54o0g.png

Edited by MaRkOMaN
Posted (edited)

ne.u cemu je ona, bukvalno?

Edited by MaRkOMaN
Posted (edited)

tu si, na pragu- fali ti to u cemu ona ucestvuje, sad vec kao ona-tulibu.. dodaj to ispred poklona i dobices tacno onako kako je grunf zad'o

Edited by MaRkOMaN
Posted

ebemliga, u nekom ritualu. mada, sad mi frka da pogađam, moram da palim uskoro.

Posted

sto ste dosadni sa tim ritualom-ucestvuje u izvesnoj krs-emisiji, koja ima svoje ime.. ajd, nek neko to fino spoji, pa da nastavimo

Posted

jebga, ko mi kriv kad ne čitam nikog osim sebe, nisam videla da je delija već napisao. ja sam sad načisto zbunjena. odustajem.

Posted

steta, na minut si od resenja- jeste poklonik, samo malcice preciznije /vis da veruje u vise bogova..

Posted

nisam ti ja za ovo zavlacenje-javno molim da mi se udeli sto vise f5 taskova....ako vec ne ide preko emisije, evo i preko benda.. /mp40 zna sigurno koi je tj. ciji je cover, tako se namestilo-2zsmjy8.gif

Posted

.. :( ..nestajem na minimum 1h, potvrdice/zadace vam amelija, il grunf