Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Mrzim štrumpfove.

• Replies 42.3k
  • Views 991.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

bukowskimisc040.jpg

jbg, ljudi, tek sam se sad logovala. zadatak stigo oko osam večeras, al ja nisam mogla do sad da priđem kompu. sori što zakočih igricu, rado ću predam zadatak nekom drugom, sad nema teorije da črtam. neće se ponoviti :(

banovati popinsa dok ne popravi ponasanje!

pa sta je sad, nema nocas igre?

aj se mi dobacujemo

joj, jedino ako oces da ti pucam penale, ja sam mrtav, uskoro cu na spavanje.

ubih pikčneri, aspida. bacam se na crtanje, promptno. jebo šljaku. kačim čim prije.

2398360612_eb010b0b4d.jpgevo ga, đavo li ga odneli. matilda nek oprosti zbog ovog što liči na pokušaj plagiranja. numem u paint, jebešga. elem, u pitanju je film, naslov u originalu 3 reči.

Prvo si ubila topik necrtanjem, a sad ga overila crtanjem.

Prvo si ubila topik necrtanjem, a sad ga overila crtanjem.
pomogao mi je i postavljač zadatka (koji je stigao sinoć u 20:15 :P), koji bi do sad trebalo da zna da sam krajnje površna, neobrazovana i ne gledam ništa što nije holivudska produkcija sa (poželjno) hju grantom, bred pitom i džordž klunijem.

Edited by MaryPoppins

glavom krozid?

glavom krozid?
oliti gegen die wand. aha, ko je sad overio topić? kad ja nacrtam, sve pršti!

pusti zle jezike, ceo film se vidi.mada, ona je bila uza u struku i sa vecim dudama...

mada, ona je bila uza u struku i sa vecim dudama...
to su vec finese, golim okom nevidljive.