Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

rolf

Ulepša mi ove šljakerske noćne sate.

E jeste, svi su mančesterski drndoši.

Ideš na koncert ipak?

• Replies 43.1k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ja ne idem. Par kolega s posla su kupili karte za pare sa kojima se moze otici na Ibicu 7 dana. Meni su oni uvijek bili ko Bijelo Dugme, seljacki rok.

O kome pričaš Sibi, ja o ovom ljubomorku?

5 minutes ago, STARMAN said:

O kome pričaš Sibi, ja o ovom ljubomorku?

Oasis.

Morrissey je popularan sad samo u pro-fasistickim krugovima, koji ne slusaju njegovu muziku.

Ne znam je li vam poznato ali Morrissey je zadnjih godina u full English nativist nacionalisticki mode. Anti imigrant, farazist, totalno prso po savovima.

A on je porijeklom Irac. Seselj.

A poznato je naravno, skroz je zastranio mada nikad nije bio baš čist. Ali nije ni prvi ni poslednji umetnik koji je stvorio nešto lepo za svet a na privatnom planu je teška budala, pitanje je uvek samo šta je kome u fokusu i gde ko postavi granicu između ta dva. Ima puno takvih primera.

Ja ću ga slušati jer sam mnogo volela Smithse a i deo njegovog samostalnog rada mi je ok. I uvek on ovde napuni koncerte, a nisu ti ljudi u publici neki fašisti, naprotiv.

A to sa cenama karata za koncerte je postalo potpuno nenormalno, bukvalno možeš da odeš na neko dobro putovanje za te pare.

48 minutes ago, STARMAN said:

A poznato je naravno, skroz je zastranio mada nikad nije bio baš čist. Ali nije ni prvi ni poslednji umetnik koji je stvorio nešto lepo za svet a na privatnom planu je teška budala, pitanje je uvek samo šta je kome u fokusu i gde ko postavi granicu između ta dva. Ima puno takvih primera.

Ja ću ga slušati jer sam mnogo volela Smithse a i deo njegovog samostalnog rada mi je ok. I uvek on ovde napuni koncerte, a nisu ti ljudi u publici neki fašisti, naprotiv.

A to sa cenama karata za koncerte je postalo potpuno nenormalno, bukvalno možeš da odeš na neko dobro putovanje za te pare.

Ja nisam tako tolerantan prema netoleranciji. Za mene ga je ugasio svako ko ima takve stavove i ne bi mu reko ni koliko je sati da me pita, kamo li da dam pare da ga slusam i gledam. Fuck that guy.

Eh Sibi, skroz razumem i poštujem tvoj stav i normalno je da nam različite stvari budu u fokusu, ne mislim takođe ni da moj odlazak na Morrissey koncert govori previše o tome kakva sam ja privatno osoba i koliko sam tolerantna na gluposti i nepravde.

Ja prosto oduvek volim da idem na koncerte, to mi je sad već neko default podešavanje i nešto što me u životu raduje, spremna sam i da se iscimam da negde otputujem, i da se ispalim sa nekim opskurnim izborima izvođača. Pa tako nisam ni na čas pomislila da propustim izvođenje omiljenih Smiths pesama uživo, koje mi se pritom dešava ispred nosa, zbog toga što mislim da je lik privatno budala. Privatno se ne bih družila ni sa njim niti sa ogromnom većinom tih ljudi čiju muziku slušam, ima par izuzetaka za koje mislim da su i privatno bili super ljudi, ti su uglavnom pokojni.

Tako da su meni to skroz odvojene stvari u glavi.

13 hours ago, Seabass said:

Morrissey je poznat i sa Smithsima je imao jedan dobar period u 80s, sad je propo ko kauc. Lud ko Seselj.

Ali kad spomenu sting

Ovo je najveci troll ikad

Evo Sting je verovatno privatno normalniji lik ali mu ne bih otišla na koncert.

Nego jel ovaj treći sleva od Stinga Del Boy?

4 minutes ago, STARMAN said:

Evo Sting je verovatno privatno normalniji lik ali mu ne bih otišla na koncert.

Nego jel ovaj treći sleva od Stinga Del Boy?

Izgleda da jeste David Jason. Well spotted. D

Za ovo ostalo, svakom svoje.

Da me neko pozove na koncert Stinga, mozda bih otisao, mozda ne ali to nije vise stvar principa nego ukusa i imanja volje za tako nesto.

Tko crta???

Seabass crta, poslah mu jos sinoc.

Bitno da je zadato. Ajmo Midžika

Song, 4 words

Evo crtam sad