Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Star dancer? Galaxy dancer?

• Replies 43.1k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

3 minutes ago, Seabass said:

Galaxy dancer?

To. Samo zameni rec...

Ima veze sa prethodnim zadatkom i onim notama koje su te zbunile. rolleyes

Jebiga, ne znam. Gasim se polako.

Galactic Dancer. Dancer Galactic. Seri me. Ne znam.

Poznata je stvar, obrađivana više puta, pevao je čak i ovaj naš beautiful man.

Ima veze sa the instrumentalomTM.

Cosmic Dancer, T-Rex

Tako je. Bra'o!

Just now, General Melchett said:

Tako je. Bra'o!

Thank fuck for that.

Videli ste ovog ljubomorka kad mu legenda dođe u goste na koncert i dobije veće oduševljenje publike nego on?

cry

5 minutes ago, Midžeta said:

Auc lolol

Ovo ga 200% sting i dalje

Morrissey je poznat i sa Smithsima je imao jedan dobar period u 80s, sad je propo ko kauc. Lud ko Seselj.

Ali kad spomenu sting

Ovo je najveci troll ikad

21 minutes ago, Midžeta said:

Auc lolol

Ovo ga 200% sting i dalje

Ma nije se nikad oporavio, ubi ga sujeta. Posle počeo opasno da ga hejtuje i da daje neke izjave tipa mnogo je truo Bouvi.

Ti bi to mnogo lepše prepričala, kao onomad za Anu Stanić.

Da, prosipao se kako Bouvi više nije Bouvi nego je postao diva, mora da se worship the temple of David (lol) i napustio turneju tu gde je bio kao opening act lol

Valjda je on mislio da je to kao zajednička turneja lolol a ne da je opening act za Bouvija

Posle je hteo da koristi neku sliku njihovu za album svoj, nešto internacional playboys ili kako vec ali Bouviška nije dao

Viskonti hteo da ih pomiri da snime obradu onog You've loat that loving feeling ali B reko issa no

*Mada dosta mu je jak drag Breta Andersona (of Suede fame): "He'll never forgive god for not making him Angie Bowie" rolf

Inače svi mancesterski muzičari su uberturbomegaultragiga drkadzije, Morisi, braća Galageri, Ian Braun, onaj ispresavijani iz The Verve-a, Ashroft ili kako vec

Imala sam pdf knjigu celebrity prozivki, plus neke liste, Elvis Costelo opisao Morisija najbolje

He writes great song titles, but unfortunately he forgets to write a great song lol

Sto sam ja sad ovo napisala evo ne znam, ali neka

9 minutes ago, Midžeta said:

Sto sam ja sad ovo napisala evo ne znam, ali neka

Zato sto je istina i treba da se zna.