Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Neverovatan nabod Sibi, nisam još stigla ni da kažem brzo ćete.

Ed: Glup potez rolleyes

Edited by STARMAN

• Replies 43.1k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Dabome.

Ja sam htela da gađam Stonse one hit to the body ali sam videla 7 reči i odustala

Imala bi 0.

Mlađi je bend od Stonesa. srdoc

(Nekih 15ak, nastupaju i danas)

Kad smo kod širine hintova, koliko ima aktuelnih bendova starijih od Stonesa? Max 5.

Hvala na pokušajima prizivanja moje sestre, ja sam probala i putem telefona ali džabe smo krečili.

9 hours ago, kralj said:

Realno bi moglo jedno malo tehničko pojašnjenje

Evo i tehničkog pojašnjenja, ako slučajno zatreba. rolleyes

20250603_112617.jpg

Pitanje pokušava li itko

Ja sam probao jutros uz kafu ali nisam ni dokle stigao. Ove note su me sad dodatno zbunile, a jos moram da zaradjujem pecalbarski dinar pa nemam ni vremena.

Pratim ja, sa zakašnjenjem doduše. Mene isto note zbunile

Look what they did to my song, ma

Nije suština u notama, nego u detalju ispod nota. Doduše, morali biste da znate stvar da bi vam to bilo od koristi. Tehnički detalji su nalik onome kad sam ja crtao "extended version". Ovde to doduše ima više smisla jer prati evoluciju pesme. Taj dodatni deo ima 4 reči, Sibi ima tri odatle i ključnu iz osnovnog dela naslova.

Dodatni "tehnički detalj" hint propo. @kralj

Gledajte onda prvu sliku, ti @Midžeta nemoj gledati nijednu.

Welcome back @General Melchett, imaš 0 ali nastavi hrabro.

@Seabass ti si skoro pogodio i velike nade su u tebe položene, zadavač misli da garant znaš.

Duboko bih se razočarao da Sibiju nisu u top 10 bendova.

Jbg, ako ne znaju pesmu, ovo sa notama samo buni. To što bi ti već pogodila ne znači da treba ostali dizginu.