Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

• Replies 42.9k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Slozenice kralju, slozenice.

Jel' se Spinal Tap racuna kao engleski bend?

wub

1 minute ago, Seabass said:

Slozenice kralju, slozenice.

Ih bre Sib, meni svaka ova kao roman.

4 minutes ago, kralj said:

Ja se sećam nekog trenutka kad sindi suši kosu, nisam se odvazio da pustim opet.

Drug imao neki besan video plejer, puštali smo slomo svaki dan, vidi se malo brada u sindice i naomice, hell fucking yeah. U autu sam slušao do besvesti, sve te sise ispred očiju a semafori ništa, plus su me se odrekli svi ortaci rokeri zato što sam rekao da je to bio najbolji rok album godine. Što realno jeste 🤪

5 minutes ago, Seabass said:

Kakvu legendarnu verziju ove stvari ima Sepultura, razvidava bubrege. Al opet, Lemmy je Lemmy!

Ima priča za lemija kad se onesvestio na stejdzu, kasnije je bio trač da me je grupi ili grupis ispusili 3 puta neposredno pre koncerta 😂😂😂 Lemi je bio valjda najviše rokenrol od svih rokenrol budala u istoriji rokenrola

Hujaaaaaaaaaaaa, tu si!