Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

3 minutes ago, Seabass said:

Zvuci kao da je gender confused; (to) pile, 'drzim (ga) kao ljubimca', 'da (ga) zovem "kokos"'?

Koji je pronoun? They?

Tako je, zovem ga Dejo.

1 minute ago, Boksi said:

Jooooooj 😍

Mogu i duže od 10 godina. Pazi na vaši. Ako se i desi, ništa strašno, samo treba da ga okupaš. Jooooooj wub

Ma gde 10 godina, ja gde god sam čitao, spominju se neke prognoze u mesecima. Aj baš da vidimo.

Najveća su mi pretnja mačke koje operišu oko tog improvizovanog kaveza. Ne znam kakve su im namere. Jedan miš mu se uvukao u kutiju tako što je progrizao sa strane, i izvlači hranu kroz rupu. Pakao.

• Replies 43.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4 minutes ago, Midžeta said:

Nisu, ranije

13 minutes ago, Midžeta said:

Pesma, strana 1 reč je naredni zadatak

Dejo 🐥🥰

Bowie?

clandestino

Mislim da imena nisu dozvoljena pravilima, pa ne bi trebalo da je Lola, Maybelline, Michelle, Gloria...

Just now, Midžeta said:

Sve je otišlo u k kad sam nehotice ubola 4/5 bez slike lolol

Tad si otvorila neki portal u paralelni Pikči univerzum.