Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Generalno, meni ovdasnja klima i vremenske prilike uglavnom odgovaraju. Nikad nije ni previse vruce ni previse hladno, taman nekako u granicama podnosljivosti. Prosli vikend je bio Bank Holiday, neradni ponedeljak, a cijeli vikend vrijeme bilo tmurno i bezveza za ista konstruktivno.

• Replies 42.8k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ŠTA SE DEŠAVA SA TOPIKOM

Ne viči fantom

Imamo lagani zastoj pa smo iskoristili to vreme da jedni druge upitamo za zdravlje i kako su biljke i vremenske prilike. Saće brzo gas. heart

Hajde da pogađamo šta bi mogao biti sledeći zadatak?

Kad smo kod ratarstva, moram da prijavim da sam usvojio jedno tovno pile i držim ga kao ljubimca. Ne znam koliki je prirodni vek ovih stvorenjcadi. Za sada se ponaša kao svako drugo pile. Napunio je 2 meseca, tako da mogu uskoro da ga zovem kokoš.

1 minute ago, STARMAN said:

Hajde da pogađamo šta bi mogao biti sledeći zadatak?

Zna li se ko uopšte crta, i ko uopšte zadaje? Vi ste totalno prolupali u poslednje vreme happy in a good way

Pesma, strana 1 reč je naredni zadatak

80's?

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kad smo kod ratarstva, moram da prijavim da sam usvojio jedno tovno pile i držim ga kao ljubimca. Ne znam koliki je prirodni vek ovih stvorenjcadi. Za sada se ponaša kao svako drugo pile. Napunio je 2 meseca, tako da mogu uskoro da ga zovem kokoš.

Zvuci kao da je gender confused; (to) pile, 'drzim (ga) kao ljubimca', 'da (ga) zovem "kokos"'?

Koji je pronoun? They?

3 minutes ago, hoffnung said:

80's?

Nisu, ranije

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jooooooj 😍

Mogu i duže od 10 godina. Pazi na vaši. Ako se i desi, ništa strašno, samo treba da ga okupaš. Jooooooj wub

2 minutes ago, Seabass said:

Zvuci kao da je gender confused; (to) pile, 'drzim (ga) kao ljubimca', 'da (ga) zovem "kokos"'?

Koji je pronoun? They?

To sam i ja pomislila, ali reko’ možda je previše lično D

Za vaske na piletu ide onaj diatomaceous earth prasak. Samo gledaj da je food grade.

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Neka ostane ljubimac do samog kraja. heart

Ja sam se tako kao dete tokom leta u selu igrala sa jednim jaretom, bilo mi je kao kućni ljubimac, pametno i lepo. I na povratku kući rodbina nam spakuje tog mog ljubimca da ga ponesemo u BG u obliku mesa. Mene je to tada strašno istraumiralo i prestala sam da jedem meso.