Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 999.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

7 minutes ago, Midžeta said:

I want your sex?

Nula.

Molim te da u sledećim zadacima ne gledaš sliku, baci se odmah na pogađanje.

19 minutes ago, Seabass said:

I Djordje i Mihajlo?

Nemam pojma, gasi mi se mozak, gubim se.

Kad shvatiš šta je, nećeš moći da veruješ koliko je bilo lako.

4 minutes ago, STARMAN said:

Nula.

Molim te da u sledećim zadacima ne gledaš sliku, baci se odmah na pogađanje.

To ću i da uradim, kad sam samo čitala hintove odma sam score

Tako je!!!

Najveći car ikada. wub

Strašne ste cure.

Proces pogađanja je bio spektakularan. Odmah me je obuzela asocijacija na 4 pilona Đilasovog mosta - em je ovo pri vrhu nacrtano riđe, em i pilon ima sličan nakitnjak na vrhu.

Hunkey Dory je najbolji Bowie ikada.

Ložio sam se pojačano na klavir na tom albumu i tu otkrio legendu Wakemana, jedinog torijevca kome je sve oprošteno. Dugo mi je to bila najinteresantnija životna priča koju sam pratio, svakih mesec dana sam guglao da vidim čega se sad budala dosetila, a onda je sve palo u drugi plan kada sam naleteo na najveće remek delo kosmosa - stupac biografija na wiki stranici Radeta Jorovića.

Edited by kralj

Wakeman je beše klavijaturista Yes-a?

Mislim da je dao najjači govor u onom prijemu u R'n'R HOF, da ne kažem piss stain kao Dž.Roten

Povremeno odem da odgledam taj govor da se smejem

Sad moram na wiki stranicu Radeta Jorovica, šetam selom, kažu da sam ko Alen Delon lolol

Đilasov most i piloni su dobili epizodu na NG u onoj Mega structures emisiji

Au, Midž, ako ti nisi overila Radetov Wiki, neke planete su ozbiljno sjebale stvar.
Da, da, bio je klavijaturista Yes-a, totalni kreten. Nema šta nije probao. Pritom, tri srčke do 25, istorija bolesti kao opus Stivena Kinga.

I ceo zivot svinjosav, strašne stvari

Sad jesam, ovo je apsolutno ge ni ja lno lolol

Jel vi rano ustajete, kasno lezete, ili imate generalnu nesanicu?

shocking