Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

24 minutes ago, STARMAN said:

Što ste takvi, ima tu mudrih saveta i životnih lekcija lol

1. "Budi hrabar. Preuzmi rizik. Ništa ne može zameniti iskustvo."

2. "Ljudi žele da promene sve, a istovremeno žele da sve ostane isto."

3. "Ljudi su u bilo kojem trenutku svog života sposobni da rade ono o čemu sanjaju."

4. "Morate shvatiti da ljubav nikada ne sprečava čoveka da se drži svoje prave svrhe. Ako odustane od te potrage, to je zato što to nije bila prava ljubav ... to je ljubav koja govori jezikom sveta. "

5. "Ako želite da vidite dugu, morate naučiti da volite kišu."

6. "Suze su reči koje treba da budu ispisane."

7. "Ako ste dovoljno hrabri da kažete ZBOGOM, život će vas nagraditi sa novim ZDRAVO."

8. "Potrebni su veliki napori da se oslobodite sećanja.

9. "Kada nisam imao šta da izgubim, imao sam sve. Kada sam prestao biti ono što jesam, našao sam se."

10. "Očekivanje bola. Zaboravljanje bola. Ali neznanje koju odluku treba da donesem ponekad može biti i najteže"

11. "Ako mislite da je avantura opasna, probajte rutinu. Smrtonosno je."

12. "Postoji mogućnost da se ostvari san koji život čini zanimljivim."

13. "Strast natera osobu da prestane da jede, spava, radi, oseća mir. Mnogo ljudi se uplaši jer, kad se strast pojavi, ona ruši sve stare stvari koje mu se nađu na putu. Niko ne želi da se njegov život pretvori u haos."

Ladno cu da uzmem opet da procitam. Ko zna, mozda shvatim da sam obrnula krug.

• Replies 42.4k
  • Views 996k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Sta ja znam, meni npr neko da kaze "ako zelim da vidim dugu, da naucim da volim kisu", dobio bih zelju da upotrijebim nasilje prema toj osobi. Zasto bih uopste zelio da vidim dugu, jebe mi se za dugu. Cuj, "naucite da volite kisu"??? Jebem ti mater! Koliko je tu podcjenjivanja, kao da pise govedima.

Spoiler

Fake rage for comedic effect

1 minute ago, Seabass said:

Sta ja znam, meni npr neko da kaze "ako zelim da vidim dugu, da naucim da volim kisu", dobio bih zelju da upotrijebim nasilje prema toj osobi. Zasto bih uopste zelio da vidim dugu, jebe mi se za dugu. Cuj, "naucite da volite kisu"??? Jebem ti mater! Koliko je tu podcjenjivanja, kao da pise govedima.

Spoiler

Fake rage for comedic effect

Pa duga metaforicki, misli se naravno na cup zlata na kraju duge.

19 minutes ago, Mel said:

Pa duga metaforicki, misli se naravno na cup zlata na kraju duge.

Ili sex change?

Just now, Seabass said:

Ili sex change?

Ne znam sta da mislim o tome sibi sto ja defoltujem na cup sa zlatom a ti na sex change D

8 minutes ago, Mel said:

Ne znam sta da mislim o tome sibi sto ja defoltujem na cup sa zlatom a ti na sex change D

Ne znam ni ja, mozda da naucis da volis kisu?

Na cetvrtoj kafi sam, nikako da se dozovem danas. Ne znam jesam li doso ili sam poso.

8 minutes ago, Seabass said:

Ne znam ni ja, mozda da naucis da volis kisu?

To mi je prajoriti sad.

24 minutes ago, Mel said:

A ja to doživljavam drugačije, uz neki svoj lični pečat - kao da posle teških dana i suza dođu opet lepi dani i sine sunce i onda kroz te suze vidimo dugu, a ne bismo jasno videli svu tu lepotu sunca da prethodno nije bilo suza, tih neispričanih reči... svakako je mudro.

A možda samo nismo spremni da preuzmemo rizik i krenemo putem srca.

U poslednje vreme me spopalo da ponovo čitam neke knjige koje sam ranije čitala, Alhemičar mi nije bio ni na kraj pameti ali možda se sad to promeni.

Jeste, my arse. Mudrosti na nivou Grunfa iz Alan Forda. "Ako kanite pobijediti, ne smijete izgubiti".

Cinična sam, naravno.

A Alan Ford već jeste pun mudrosti, za ceo život.

Nego Sibi mani se Alhemičara, mogao si do sad već pet puta da nacrtaš.

1 minute ago, STARMAN said:

Cinična sam, naravno.

A Alan Ford već jeste pun mudrosti, za ceo život.

Nego Sibi mani se Alhemičara, mogao si do sad već pet puta da nacrtaš.

Nema sanse do veceras, a i to ako dobijem zadatak od Midzete.

Alan Ford je takodje sranje, ko da im je Koeljo pisao scenarija. Kad procitas jednu epizodu kao da si procitao sve. Uvijek jedne te iste fore.

3 minutes ago, Seabass said:

Alan Ford je takodje sranje, ko da im je Koeljo pisao scenarija. Kad procitas jednu epizodu kao da si procitao sve. Uvijek jedne te iste fore.

ohmy

IMG_7538.jpeg

Frapirana sam,, kakvo bogohuljenje.

Danas sam old man yelling at a cloud.Grampa Simpson Grandpa GIF by MOODMAN