Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Ko je napisao tu knjigu?

• Replies 42k
  • Views 982.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 hours ago, kralj said:

Ima planeta, mesec je tu otud

Mesec pola zatamnjen a pola u senci D

Crtež stiže sutra, večeras žureza D

Ništa ne propuštate, ionako ne biste pogodili večeras.

Ja imam problem sa proslim zadatkom.

Originalni naslov je It's Lonely at the Centre of the Earth i ne znam zasto smo dobili da pogadjamo prevod? Ja sam cijelo vrijeme mislio da je u pitanju neki srpski pisac, jer je "4 reci" bilo napisano cirilicom.

I ako je ovo u redu, zasto onda ne prevodimo sve na srpski ili na neki random jezik?

Kako to misiš wacko

5 hours ago, kralj said:

20250509_175958.jpg

Au al sam prolupo, nisam ni vidio da je pogodjen Melin crtez, do mene, pardon me. Sve mi je ovo poslije toga promaklo.

Sorry, ignore me. Odo da se nekako kaznim.

Bukvalno u drugom postu posle crteža kralj kaže da je crtao prevod i uvek kažemo npr 4 reči original, 3 reči prevod

1 minute ago, Midžeta said:

Bukvalno u drugom postu posle crteža kralj kaže da je crtao prevod i uvek kažemo npr 4 reči original, 3 reči prevod

Ma sve mi je to promaklo, nisam vidio stranicu gdje je Melin crtez pogodjen. Nisam danas fokusiran, moracu jedan magnezijum da popijem.

Edited by Seabass

3 hours ago, Seabass said:

Ja imam problem sa proslim zadatkom.

Originalni naslov je It's Lonely at the Centre of the Earth i ne znam zasto smo dobili da pogadjamo prevod? Ja sam cijelo vrijeme mislio da je u pitanju neki srpski pisac, jer je "4 reci" bilo napisano cirilicom.

I ako je ovo u redu, zasto onda ne prevodimo sve na srpski ili na neki random

Možda sam cirke ali ja ovde ne vidim ćirilicu.

Edited by STARMAN