Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

kingmaker said:
uostalom, pristojni ljudi bi izbegavali dupe i stavili 'art+ura'
:Deh, ti pristojni ljudi...
wqrfkm.jpg

ne mora bit pristojno, ali da bude danas? :) edit: ko rano rani 2 sreče grabiedit edit: wow, odlično je nacrtano

Edited by Nicol

Brao!

• Author

bravo, nikola! :wub:a mp stvarno super crta. prica se da mu je to posao.

samo da pomenem da je to najidiotskija od svih poslovica.

samo da naglasim da je ovo bilo specijalno za tonija :D

kurdi said:
jebiga trebalo je mozda postepenije hintove.. sad mi zao tonija, moram nekako da mu se oduzim :(
  Nicol said:
ko rano rani 2 sreče grabi
quick edit: :lolol:

Edited by kurdi

kingmaker said:
bravo, nikola! :wub:a mp stvarno super crta. prica se da mu je to posao.
Ilustrujem seksi humoreske i viceve u Eureci. Takodje, zamenjujem i autora TV Radojice otkad je umro.

fala ti.idem da legnem pod presu :)edit: kurdom, naravnoedit2: tv radojca! :lol: :D :lol:

Edited by ToniAdams

kurdi said:
moj naklon mladoj dami.
hvala kurdi, ja se htela malo poigrati ali ne daj boze sad da nesto pogodim ne bih smela pomisliti na crtanje posle MP40
  Nicol said:
edit edit: wow, odlično je nacrtano
:wub:
  Mp40 said:
Ilustrujem seksi humoreske i viceve u Eureci. Takodje, zamenjujem i autora TV Radojice otkad je umro.
:lolol: baš me je na to podsetio tvoj crtež... sexy humor, kupovao moj deda :lolol:

ajmo, koncentracija molim, 1 riječ- imenicapictionary.jpg

• Author

globalizacija

globalizam?

mejkerova, zmijo!