Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Ok ajde, Up above my head. kecman

Bravo Starmanka kecman

Ma naravno, sve si sama Starmanka. Taman posla.

Svojevremeno sam u sličnoj situaciji morao Smoko da prevalim preko tastature.

Jel ovo neka Pikči skrivena kamera?

Smoko je genijalna stvar, Chats su fenomenalni.

14 minutes ago, Seabass said:

Smoko je genijalna stvar, Chats su fenomenalni.

Tačno bih pre u Orkanske visove.

8 minutes ago, kralj said:

Tačno bih pre u Orkanske visove.

Uh, to je bilo gadno.

Nista ne razumem sta pricate ali deluje da se svi lepo zabavljate.

My high school all over again.fantom

D

Baš je dobar ovaj Smoko i Chats. Prvi put čujem za to, svašta će čovek ovde da nauči. heart

Jutro je mudrije od večeri, pa vidim da sam još dve stvari naučila noćas:

1.       Bolje lepo odustati u pravom trenutku nego gurati preko svojih granica i kapaciteta, sve do potpunog raspada. isuse

2.       Ok je ubacivati najčudnije random detalje na crteže, koji će ljude satima voziti pogrešnim putevima.  ph34r

I da prijavim da sam na kraju dobila i kosku od zadatka, a danas sam ceo dan napolju i ne stižem da crtam. Biće ujutru ili mooožda kasno noćas.

Jako je ekspresivan bio crtez, kapiram da ne bih pogodila nikad (odustacemo nikad lolol ). Meni je interesantno kako svako crta na svoj nacin i stilski i kako koncipira da predstavi naziv.

Najbitnije je da se pogodi pre povečerja, ja sam sa nepogođenim Smokom legao, imao sam baš tešku noć. Sve bitne životne odluke sam preispitao do jutra i promenio ime u Grujica.

Svi smo prezivjeli pikcneri traume i zivimo sa PTSDijem od toga. Npr jednom sam bio bolestan i na Lenin zadatak nakon pustih sati traganja, umislio sam da je Blur u pitanju i prosao sam komplet diskografiju da bi se na kraju ispostavilo da je Beautiful South i Perfect 10 u pitanju. Do pola 3 ujutru. Props there to Lena koja je junacki izdrzala. Bilo je slicnih situacija nemalo, dusevni oziljci su duboki.

Zapravo bi bilo vrlo lako za pogađanje da nije bilo tog random detalja. Ja sam imala pogrešnu ideju da gospodin iz Londona ne bi tako crtao osim u slučaju preke nužde i zato sam se zakačila za taj nebitan detalj.

A on crtao ekspresivno, za svoju dušu.covid19

52 minutes ago, Mel said:

Meni je interesantno kako svako crta na svoj nacin i stilski i kako koncipira da predstavi naziv.

I meni je ovo jako interesantno, kako svako ima neki svoj pečat. Volim da gledam crteže, imam osećaj kao da smo se negde upoznali )