Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

• Author

cajtnot?

• Replies 42.3k
  • Views 992.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

nou.

• Author

rok?

hahaha, ne :D:rolf: za ugao

nepreciznost?netacnost?greska?vec neka varijacija na tu temu?

sekunda

ugao?
hint: ima ovaj tvoj ugao neke TV veze sa traženim pojmom.

jel sa nasim modernim tv-om (a nije veliki brat), da ignorisem hint?

ne znam, to je dig dao hint.ja se toga ne secam.verovatno je matoro.nemam pojma.a jbt, lako je.

Nikako. Cenim da si mogao natrčati na tu emisiju dok si se spremao za kontrolni iz poznavanja prirode i društva.

jebiga iz detinjstva mene ovo podesca na dnevnik i na miki mausa.a mozda je nesto skrod drugo, tipa recka, podeok..

• Author

on se verovanto nikad nije spremao za kontrolni.dakle, pojam koji je ujedno i naziv emisije, ili je emisija hint za pojam?

Edited by kingmaker

on se verovanto nikad nije spremao za kontrolni.
:D ladno sam pomislio to da napisem, al mi bilo glupo.

poluvreme?medjuvreme?

dakle, pojam koji je ujedno i naziv emisije, ili je emisija hint za pojam?
Morao sam da nacrtam tvoje pitanje da bih ga razumeo. Dakle: nešto što je skoro isto kao ugao i traženi pojam sa još 2 reči čine naziv emisije.