Jump to content
Kraljeva magija

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

12 minutes ago, Seabass said:

Ne kapiram ovo.

Pa vidim da se kod tebe dosta kuva i tim povodom sam uputila pohvalu, šta tu ima da se ne kapira. laugh

Hajde ribaj rernu pa se vrati da pogađaš, taman da i crtač stigne sa svog ribanja.

54 minutes ago, STARMAN said:

Pa vidim da se kod tebe dosta kuva i tim povodom sam uputila pohvalu, šta tu ima da se ne kapira. laugh

Hajde ribaj rernu pa se vrati da pogađaš, taman da i crtač stigne sa svog ribanja.

Nisam ukapirao serpe koje nestaju, pomislio sam da mi je nesto promaklo ili je early onset dementia. Sutra cu rernu, mrtav sam. Mogu jedino da pogadjam na suvo, necu ni da se cimam da trazim.

awkward pulp fiction GIF

Krećem, praštajte. Biće valjda skoro.

Ne zaboravi reci da je zicer i da cemo pogoditi iz prve.

Ako uspem ovo što sam zamislio, budete, ali komplikovano je za crtanje, evo već mi se bara formira pod astalom.

A nije baš tako komplikovano, može da se reši i kroz midžimalizam. fantom

4 minutes ago, STARMAN said:

A nije baš tako komplikovano, može da se reši i kroz midžimalizam. fantom

Može, nacrtao sam midžimal za 5 minuta, ali fina je tema. Greota.

Zabavljaće vas Sibi hronikama severozapadnog Londona u međuvremenu, Huja iznatačinje sve na svakih par sati i veselo...

Samo polako, bice.

40 minutes ago, kralj said:

Može, nacrtao sam midžimal za 5 minuta, ali fina je tema. Greota.

Zabavljaće vas Sibi hronikama severozapadnog Londona u međuvremenu, Huja iznatačinje sve na svakih par sati i veselo...

E tako reci, da je komplikacija tvoj lični izbor, ja odbijam da prihvatim odgovornost da Starmanka (opet) zadaje koske.

Može da se nacrta bukvalni midžimal i to bi bilo i vrlo lako za pogađanje.

Ali pesma je stvarno lepa i inspirativna, razumem da je greota da se banalizuje.

Eye of the tiger?

39 minutes ago, Seabass said:

Eye of the tiger?

U slučaju krize izazvane dugotrajnim uskraćivanjem crteža, može se preći na pogađanje putem telepatije.

Nije ta.

I'm still standing?

• Popular Post

Ajde, dogegah se.

Song, 5w

20250425_121516.jpg

ziga