Jump to content
Kraljeva magija

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Angela Lansbury Popcorn GIF

14 minutes ago, Midžeta said:

Daće Sibi da nam kaže kako ide u veganski restoran sa Ser Polom i da ima brod stacioniran pored Gilmorovog

Macca i Gilmour su royalty, oni se ne krecu stazama i bogazama kojima ja hodim. Ja uglavnom srecem ove sto su malo iznad nas nevidljive gologuzije.

Edited by Seabass

McCartney navodno koristi gradski prevoz i putuje vozom u drugoj klasi, bez obezbedjenja i pratilaca. Zanimljivo kako je čovek došao do tog nivoa da ga ne uguše obožavatelji ili ga neko kidnapuje i traži otkup.

Ja sam čitala i za Gilmora da je skroz kul i normalan.

Džimi Pejdž je valjda isto ide skoro normalno po Londonu i prevozom i sve

Moj i Sibijwv fejv Bouvi i Iman u NYC isto

London je prilicno miran i bezbijedan grad, bez obzira na sve. Nema razloga da ne koriste gradski prevoz ako im je do toga, generalno ljudi gledaju svoja posla, ne dira ih niko. Svakako i ne koriste gradski prevoz kao ja, skoro svaki dan, nego ponekad, da ih zelja mine ili zato sto je brze nego autom. Ovdasnji politicari, ukljucujuci Prime Ministre i gradonacelnike redovno putuju gradskim prevozom ili na biciklu. To ne znaci da nema kriminala i nasilja, ima ali ne vreba svuda i uvijek.

26 minutes ago, Midžeta said:

Ja sam čitala i za Gilmora da je skroz kul i normalan.

Džimi Pejdž je valjda isto ide skoro normalno po Londonu i prevozom i sve

Moj i Sibijwv fejv Bouvi i Iman u NYC isto

Vecina su sasvim normalni ljudi. Kad je George Michael umro pocele da izlaze price kako je drzao tajne koncerte za medicinske sestre i vatrogasce, kako je stipendirao neke studente da nisu ni znali od koga su im pare i hrpu slicnih stvari. Bio dobar ko hljeb, pare ga nisu pokvarile. Iako nisam bio fan njegove muzike, on nije bio fejk, znao je da pjeva. Treba samo vidjeti njegov nastup na Wembliju onaj koncert za Fredija, razbio je Somebody To Love. I njega mi je bilo neopisivo zao, ode dosta prije vremena. Btw, zivio je na Hampsteadu, nedaleko odavde. Komsija takoreci. laugh

8 hours ago, Seabass said:

London je prilicno miran i bezbijedan grad, bez obzira

Ma da, sva su ubistva u Midsomeru. Barnabi rešava wub

10 minutes ago, Boksi said:

Ma da, sva su ubistva u Midsomeru. Barnabi rešava wub

Normalna ubistva da, samo u Midsomeru. U Londonu su klinci tinejdzeri pobudalili, malo malo, neki strada izboden. Kad su bili Blair i Brown imali su youth centre i razne programe gdje su se mogli raditi na sebi, druziti se ali kad su dosli Torijevci, sve su to pogasilli.

Gde ste!

Izvol'te, očekujem vrlo brz pogodak hihi

Task.jpg

Ima My own hell benda Five finger death punch, pa sam to povezao sa ovih 5 eternal krugova.

1/3

Hell on wheels?

https://youtu.be/BEUd71BPyg0

Ladnooo...

Do sada kad bi Starmanka najavila brz pogodak, uvek bi se vadio pijuk, stavio rudarski šlem i zapevalo haj-ho, haj-ho.

Sve se nekako odmotalo i preokrenulo sa onom Cecom, ovo je nova post-Ceca era.