Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

6 minutes ago, STARMAN said:

Imam i ja neke znamenite komšije ali ne bih sad o tome hihi

Ja sam isao kod pokojne kraljice na tea and prawn and cucumber sandwiches. hihi

5 minutes ago, Boksi said:

Ja sam imala, sad imam samo jednog bivšeg polu-znamenitog komšiju, ali meni zanimljivog jer je mom ex-u slučajno polomio nos. Možda ga nekad i imenujem.

Nije disco

Ovaj dole deluje kao da đipa oro.

1 minute ago, Boksi said:

Sibi razbija ovaj koncept

Six degrees of separation

Pavić je u svojim serijama taj koncept usavršio u meri da svako svakog poznaje preko najviše jednog posrednika.

9 minutes ago, kralj said:

Pavić je u svojim serijama taj koncept usavršio u meri da svako svakog poznaje preko najviše jednog posrednika.

Prvo sam krenula da teoretišem o mikrokosmosu i ostalim …….. onda sam krenula da tražim vezu izmedju Pavića i izvodjača, ali mrka kapa.

23 minutes ago, Boksi said:

Ja sam imala, sad imam samo jednog bivšeg polu-znamenitog komšiju, ali meni zanimljivog jer je mom ex-u slučajno polomio nos. Možda ga nekad i imenujem.

Nije disco

Jel party?

Nije. Nama nije, njima tada jeste bilo.

You are the only one, jer samo u nju gleda a ove ostale što se ubiše đuskajući ni ne primećuje.

4 minutes ago, STARMAN said:

You are the only one, jer samo u nju gleda a ove ostale što se ubiše đuskajući ni ne primećuje.

A gde ćeš to raditi - sve su bolje ribe od žute.

53 minutes ago, Boksi said:

1/5

Žuta jer nekako mi je taj period sav u bojama, iako je na TV-u u crno-beloj. P.S. Ova verzija je kasnija.

Jooooooj 0/5

Izvinjenje do poda

@kralj Žuta ima stav, hladna kao špricer.

Edited by STARMAN

Šta rade ostale, a šta radi žuta?

Svi igraju samo žuta stoji kao panj, ali on baš to traži.

Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna.

I sve ovo vreme smo na nuli?

Daj vratite one Sibijeve ajkule, tamo se bar video neki progres.