Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

30 minutes ago, STARMAN said:

Neko bezgrešno rođenje

Zamisli kad ti ono sto sam nacrtao vidis kao bezgresno. Niste normalni, majke mi. lolol

Jel uopšte bitan ovaj red right hand, stalno mi privlači pažnju i vraćam se na to?

3 minutes ago, STARMAN said:

Jel uopšte bitan ovaj red right hand, stalno mi privlači pažnju i vraćam se na to?

Bitna je za koncept koga se Sibi dosetio, sad što je koncept zamršen ko kablovi od slušalica, vidi sa njim. inn

Toplo baš. 2/4 i jedna reč ti je stativa. Pogodila si je u nekom ranijem pokušaju.

Ima 5 sorry. 2,5/5

Rođen bezgrešno ali je ipak grešan, majka ga voli uprkos svemu.

11 minutes ago, Midžeta said:

All male sharks have claspers, extensions of their pelvic fins used to transfer sperm. Once inserted, the male expels sperm into the female along with seawater, and the eggs are fertilized inside the female's body. Some sharks are egg-laying, while others are live-bearing.

O.o

Neki live birth?

Eto, naucili smo nesto i o ajkulama, ali nije dio o parenju. Nego o ponasanju mladih u embrionom razvoju. Vjerovatno to nije slucaj kod svih ajkula ali kod nekih definitivno jeste, gledo ja na National Geographic. Great White mislim.

1 minute ago, STARMAN said:

Rođen bezgrešno ali je ipak grešan, majka ga voli uprkos svemu.

Jesus nije gresan, ne bogohuli. grujica

12 minutes ago, STARMAN said:

Nije bitan red right hand, to sam ostavio radi kontinuiteta.

Jeboga Sib, pa kad opališ takvu asocijaciju, referišeš na opšte poznatu pojavu, ne na kuriozitet sa NGa. 😀

1 minute ago, Seabass said:

Jesus nije gresan, ne bogohuli. grujica

Pa to vidi sa Sibijem, oko ove crvene ruke.

Sta je Isus Mariji?

A nije child, nego preciznije.

Just now, STARMAN said:

Pa to vidi sa Sibijem, oko ove crvene ruke.

Hahaha sad vidim da sam odgovorila Sibiju, ovaj Grujica iskače na sve strane rolf