Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Ozbiljan nesporazum, Boksi neka vam objasni.

Utekoh mudro od sreće, lud.

jake-gyllenhaal-bye-bye.gif

Khm, pesma ima 3 words. Četvrta, koja je ‘extended’ je zapravo extended verzija koju sam nenamerno poslala i ušla je u naslov.

Znači, izbacite poslednju, 4. reč, ostaju tri. Jedan je član koji je @STARMAN ubola, treća je očigledna, ostaje srednja.

1 minute ago, Boksi said:

Jedan je član koji je @STARMAN ubola

I Midž wub

@kralj možeš slobodno da se vratiš wub

IMG_7242.jpeg

8 minutes ago, Boksi said:

Khm, pesma ima 3 words. Četvrta, koja je ‘extended’ je zapravo extended verzija koju sam nenamerno poslala i ušla je u naslov.

Znači, izbacite poslednju, 4. reč, ostaju tri. Jedan je član koji je @STARMAN ubola, treća je očigledna, ostaje srednja.

Za ovo sam morao uzeti betabloker.

1 minute ago, Midžeta said:

The music nesto

1/3

Gde da se vratim, imao sam svakakvih blamova, ali da extended verziju crtam tako što ću da razvlačim notni sistem..kecman

. Idem u šumu da se zakopam, zemlja izvlači sramotu.

1 minute ago, kralj said:

Gde da se vratim, imao sam svakakvih blamova, ali da extended verziju crtam tako što ću da razvlačim notni sistem..kecman

. Idem u šumu da se zakopam, zemlja izvlači sramotu.

My fault. A sad im je lakše blush

I da, razvucen notni sistem za extended je top ideja, nema sta da te bude blam visocanstco

Aaaaaa kapiram, bitan je ovaj uključeno mozak

The thinking song?

The logical song, supertramp?

The logical song?

The illogical song, supertrump