Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Odlično!

Eo me

Show Down Clint Eastwood GIF by Maudit

Ima grom, nema grom?

Edited by Boksi

Boksiiiii heart

Tako je bree! Dobrodošla! heart

A ima i grom. kecman

Narodna??? Ili neka odlična zaboravljena pesma na B strani koja nikad nije doživela popularnost koju je trebalo?

Pesma je u fazonu da biste svi znali koja je posle 2 minuta, samo bude blam da se pogodi. fantom

Grom te ubio - Vesna Zmijanac

Jok, masu poznatija.

Ne znam ovu Zmiju.

Ceca?!?!?!!!

1 minute ago, kralj said:

Jok, masu poznatija.

Ne znam ovu Zmiju.

Uuuu, ovaj uradak je must see

Ja ne znam kako da napišem ovo hahahahaahaaa Lepi grome moj?

6 minutes ago, kralj said:

Jok, masu poznatija.

Ne znam ovu Zmiju.

Jok ne znaš hihi

Hahahaahahaaaaaa

Hahahahahaaaaaaahahaaa

A juče popodne jedna meni potpuno nadrealna scena, idu tri devojčurka ulicom i horski pevaju Kukavicu.

Edited by Boksi

Izuzetan come back tajming, Box!

Možda i znam, nego sam u birou, pa samo gledam video. Ne mogu Zmiju u slušalice, inficiraće se.

Al jedva čekam da čujem, posle koreografije ovih silueta, verujem da su muzika i ples zaboravili na razvod. Jedino minjak grmi - pa grmi.

Meni je neverovatno da ova žena sad izgleda kako izgleda, a realno bila je riba i po. I po.