Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Da, skroz liči ali nema nikakve veze.

Hintovani su i pesma i izvođač.

• Replies 42.2k
  • Views 988.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

To je otprilike smisao.

Pogodila si jednu reč od ovih 3-4.

Ian Dury?

Disabled people aren't seen? Na taj fazon nesto?

Oboje ste na 0 reči.

Lik je hint na izvođača a dešavanje je hint na pesmu.

Pesma je bila hit.

Do sada je pogođeno da ima negacija u nazivu.

Sibi, nije taj pevač, ali je iz te države. Samo čekam da mi kažeš da ga srećeš u mesari, zajedno ste sadili paradajz ili tako nešto hihi

Nema nikakve veze sa disabled.

Pardon, imate ovaj jedan deo oko apostrofa :)

20 minutes ago, Lena said:

Sibi, nije taj pevač, ali je iz te države. Samo čekam da mi kažeš da ga srećeš u mesari, zajedno ste sadili paradajz ili tako nešto hihi

Pok Ian Dury je imao bend koji se zvao Kilburn And The Highroads. Kilburn High Road mi je glavna ulica, 5 min od kuce. Tu su pubovi u kojima su svirali. Doduse, propalo je to, slabo ima vise zive svirke. Do prije koju godinu trestalo je svaki vikend, iz svakog lokala. Krivim Brexit i za to.

20 minutes ago, Lena said:

Pok Ian Dury je imao bend koji se zvao Kilburn And The Highroads. Kilburn High Road mi je glavna ulica, 5 min od kuce. Tu su pubovi u kojima su svirali. Doduse, propalo je to, slabo ima vise zive svirke. Do prije koju godinu trestalo je svaki vikend, iz svakog lokala. Krivim Brexit i za to.

Ovdje sretnem ponekad Davida Mitchella, to je ovaj lik:

Baddie GIF by Giphy QA

Do sada imate samo 't hihi

Ovaj lik je po godinama negde između te dvojice hihi

Hit je iz devedesetih.

Jel pevač invalid? Ne pada mi na pamet niko osim jednog bubnjara, sa zakržljalim ručicama, al bend mi nije nešto legao, pa bih morao da tražim.

Ili mu je defekt rebus za prezime?