Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

13 minutes ago, Seabass said:

Imas zadatak, sjecas se?

Sećam se dry

To mi je da se naučim pameti da ne spašavam koske hihi

All We Ever Wanted Was Everything

Ako nekom bude palo na pamet da traži ovo.

@Lena Pošto imamo jedan zajednički omiljeni film, možda ti se dopadne i ovaj, ako ga nisi već gledala :)

Mada su drugačiji žanr i ovaj ispod film je dosta spor ali vizuelno lep. Vidim da je bio i zadavan ovde.

Smrt Davida Bowia me potresla kao ni jedna smrt poznate licnosti prije ili poslije. Totalni sok sam dozivio.

Imao sam priliku da ga vidim live, cini mi se 2003, u Hammersmith Appolo, isti venue gdje su 30 godina ranije Spiders From Mars imali zadnji gig. U publici vise poznatih muzicara i selebritija nego nas paora. Genijalan lik bio, rip.

Song, 7 words.

20250418-231759.jpg

45 minutes ago, STARMAN said:

@Lena Pošto imamo jedan zajednički omiljeni film, možda ti se dopadne i ovaj, ako ga nisi već gledala :)

Mada su drugačiji žanr i ovaj ispod film je dosta spor ali vizuelno lep. Vidim da je bio i zadavan ovde.

Gledala, baš davno. Volim Bouvija wub

Tenksić heart

@Seabass Isto tako, kao da je otišao prijatelj a ne poznata ličnost. I neka neverica tipa zar on uopšte može da umre. Baš me je držalo, samu sam sebe iznenadila reakcijom.

Bio je genijalan i ta muzika je genijalno univerzalna, slaže se uz razne faze života i uz razna raspoloženja, što je jako retko. Verovatno sam ga zbog tog sveopšteg prisustva i doživljavala kao prijatelja.

Blago tebi što si ga gledao uživo.

Edited by STARMAN

Bowie je umro u januaru 2016, a nakon njega je krenuo masakr dragih poznatih umjetnika, glumaca i muzicara. Alan Rickman, George Michael, Prince... Od te godine je sve pocelo da ide u picku materinu, pardon my French - prvo Brexit pa Trump i jos nismo izasli na zelenu granu. Nisam narocito optimistican ni da hocemo.

Ali jebes mracnjastvo, pogadjaj sta je, Lena fenomenalno nacrtala.

Jedino mi pada na pamet Nena i 99 Luftballons, ali ne uklapa se broj reči.

Ima li nekih red balloons u nazivu?

Edited by STARMAN

5 minutes ago, STARMAN said:

Jedino mi pada na pamet Nena i 99 Luftballons, ali ne uklapa se broj reči.

Ima li nekih red balloons u nazivu?

Nema, nije Nena :)

9 minutes ago, Seabass said:

Bowie je umro u januaru 2016, a nakon njega je krenuo masakr dragih poznatih umjetnika, glumaca i muzicara. Alan Rickman, George Michael, Prince... Od te godine je sve pocelo da ide u picku materinu, pardon my French - prvo Brexit pa Trump i jos nismo izasli na zelenu granu. Nisam narocito optimistican ni da hocemo.

Evo i ovako, u duhu Pikčija

picture.jpg

Ljudi, ajmo malo optimizma, neka toga hihi

Ma optimizam je na MAX )

Da li je u pitanju bukvalna veza sa žvakama i žvakanjem ili je balon metafora, npr. za nešto što je pred pucanjem?

Jesus.

Umro u petak, ozivio u nedelju. Stay positive!

1 minute ago, STARMAN said:

Ma optimizam je na MAX )

Da li je u pitanju bukvalna veza sa žvakama i žvakanjem ili je balon metafora, npr. za nešto što je pred pucanjem?

Toplije.

Šta je toplije, bukvalizam ili metafora?