Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Necemo nista. Ne govori sta je i neka nastave sa pogadjanjem. Kad pogode, malo ce te nagrditi i gundjati, ti reci da nisi htjela i zaboravice se za 5 minuta kad bude novi crtez na tapetu. Pikcneri policija ce ti upamtiti (ide u zapisnik) pa se pazi za iduci put.

11 hours ago, STARMAN said:

O kakva ispala! Ubićeš me Sibi, ali sad vidim da je ovo već bilo. vesala2

Šta ćemo sad?

Mislim da sam ja jednom zadala nesto sto je vec bilo (nisam srchovala i srpski i eng naslov ili tako neka greska u koracima je bila), nema veze. Tj treba proveriti jer nije fora da se ponavljamo, ali takodje mislim da je neizbezno da se par puta provuce nesto sto je vec bilo.

Pravila su jasna. heart

40 minutes ago, kralj said:

Pravila su jasna. heart

Vojni sud?

Hajde pogadjajte pa da mozemo da se move on.

36 minutes ago, Seabass said:

Vojni sud?

Nisam htela!

35 minutes ago, Seabass said:

Hajde pogadjajte pa da mozemo da se move on.

Koliko vidim, kad je bio isti ovaj zadatak prošli put, većina vas nije pogađala.

Nego Kralj blokira RTS pa misli da može da blokira i Pikči sleep

Kralj se solidno investirao u rusenje vlasti, nadam se da nije trud uzalud naustrb pikcnarija.