Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Istina, sve se više vraćaju hermetične kuhinje, a open space ćao, al svejedno svakodnevno krčkanje po 7-8 sati svakako izumire. A gaće ne pamtim kad sam u šerpi prokuvavao.

20 minutes ago, kralj said:

Ti si od onih koji kriju pivo kad zalihe na žurci krenu da nestaju i uvek ima najhladnije.

Inače, kvalitetan 20% opacity filter na crtežu kao doprinos nestajanju. Starmanka dominira na obe strane terena.

Nema filtera, brisano je klasičnom gumicom, koja je takođe deo sveta koji nestaje :)

Ali hvala u svakom slučaju! :)

Jasno, nisam mislio bukvalno.

28 minutes ago, kralj said:

Ti si od onih koji kriju pivo kad zalihe na žurci krenu da nestaju i uvek ima najhladnije.

Inače, kvalitetan 20% opacity filter na crtežu kao doprinos nestajanju. Starmanka dominira na obe strane terena.

Ja sam potpuno izbacio alkohol prije nesto vise od 6 godina, i sad prvi puta u zivotu imam zalihe i stoji na displeju. Za Bozic sam si kupio bocu nekog single malt viskacije da imam za kad neko dodje.

32 minutes ago, Seabass said:

Ne bih se bas slozio. To je bio trend i 90ih na zapadu ali mislim da nije vise jer se ispostavilo da fast food, gotova jela i restorani nisu bas najzdraviji nacin ishrane. Takodje, toliki kulinarski programi i kuhari tipa Jammy Olive promovisu domace. Osim toga, sve je manje para, a hraniti se gotovim jelima je isplativo samo singletonima koji imaju solidno placen posao. Imho, jedini nacin da domaca kuhinja zamre je da se toliko osiromasi da budemo prinudjeni na neke zajednicke ili narodne kuhinje, a to je najgori scenario.

Anyway, dobio sam zadatak, zajeban do jaja, bice nekad kasnije jer imam posla za koji sam placen.

Nažalost je tako, nisam to ja izmislila već brojevi kažu.

Tačno je da se promoviše domaće i zdravije, tačno je i da je povoljnije kuvati ali glavni faktor je to što se nema vremena ni za duže krčkanje ni za redovne obroke ni da se jede u kući.

I da, open space kuhinje izlaze iz mode.

Ja kuvam ali ne znam kad sam zavila sarmu, tako da stvarno nema smisla da me zovete sarmanka 😄

Jebote al' mi ga je zavukla Sarmanka, ne znam gdje mi je dupe gdje mi je glava. Bubrege razvidava zadatak.

Nema u naslovu ni jedan pojam koji se moze nacrtati ili oko kojeg se lako moze nesto sastaviti pa ce morati ovako. Lampa i sat su hint na bend. Treba izvrnuti jednu frazu iz jedne pjesme ovog lika sa slike da bi se dobio bolji dio ove koje se trazi, a poslije neka pomaze sveti Petar.

qBfKc50.jpg

Ne kukaj.

Što se nisi bunio na vreme, imao si priliku? rolleyes

Nisam htela da maltretiram ali sam bila baš radoznala kako bi ilustrator tvog kalibra rešio ovako zajeban zadatak.

I stvarno si ga rešio neviđeno dobro.

Za pogađanje nije tako teško.

Zapravo mi se čini da se pogađa iz prve, toliko je dobro nacrtano.

6 minutes ago, STARMAN said:

Što se nisi bunio na vreme, imao si priliku? rolleyes

Nisam htela da maltretiram ali sam bila baš radoznala kako bi ilustrator tvog kalibra rešio ovako zajeban zadatak.

I stvarno si ga rešio neviđeno dobro.

Za pogađanje nije tako teško.

Opa, eto sam kalibar. heart

Ne znam, mislim, ja samo odbijam ako je prejednostavno, kad nije challenge. Ovo je koska do jaja i ja to volim ali sam se izvrnuo naopako do ovog polurjesenja.

Stvarno je bila teška koska.

Ali savršeno si rešio, možda je čak ovaj tekstualni info overhint, pogađa se samo iz crteža.

18 minutes ago, STARMAN said:

Stvarno je bila teška koska.

Ali savršeno si rešio, možda je čak ovaj tekstualni info overhint, pogađa se samo iz crteža.

You are too kind. heart

Midnight oil?

33 minutes ago, hooyadahoo said:

Midnight oil?

Nije, ali su nastali tu negde u istom periodu.

O kakva ispala! Ubićeš me Sibi, ali sad vidim da je ovo već bilo. vesala2

Šta ćemo sad?