Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Nikad cuo za ovaj film.

Kida Champ na komade, meni je vala bila i knedla u grlu i na Rocco okupira Budimpeštu.

9 minutes ago, kralj said:

Bravo Sibi, uz ovo je i Huja ridao.

Jesam, jbga, šta da kažem

8 minutes ago, Seabass said:

U cemu je fora sa serpom? Nestaju serpe?

Nisi to primetio?

Just now, STARMAN said:

Nisi to primetio?

Moje serpe i lonci su svi tu, sad sam provjerio. laugh

Čuj šerpe, nedavno sam projektovao čoveku gajbu, neće kuhinju - samo frižider i aparat za kafu. Živi sam u 90m2.

2 minutes ago, kralj said:

Kida Champ na komade, meni je vala bila i knedla u grlu i na Rocco okupira Budimpeštu.

Jesi siguran da je bila knedla? S kim si gledao?

Just now, Seabass said:

Moje serpe i lonci su svi tu, sad sam provjerio. laugh

Nestaje domaća kujna i kuvanje generalno, tek ponekad bude neko dinstanje.

2 minutes ago, hooyadahoo said:

Jesi siguran da je bila knedla? S kim si gledao?

To se tako kaže. fantom

8 minutes ago, kralj said:

Čuj šerpe, nedavno sam projektovao čoveku gajbu, neće kuhinju - samo frižider i aparat za kafu. Živi sam u 90m2.

ITjevac?

Copywright u IT firmi.

Edited by kralj

13 minutes ago, kralj said:

Jednom mi se jedan lik kurcio kako nikad nije upalio rernu u sporetu, jos mu tu stoje resetke u najlonu i uputstvo za upotrebu. Lik je ono poluidiot.

Kod mene je kuhinja srce doma. I kad je party u kuhinji uvijek najbolja zajebancija.

Ti si od onih koji kriju pivo kad zalihe na žurci krenu da nestaju i uvek ima najhladnije.

Inače, kvalitetan 20% opacity filter na crtežu kao doprinos nestajanju. Starmanka dominira na obe strane terena.

19 minutes ago, STARMAN said:

Nestaje domaća kujna i kuvanje generalno, tek ponekad bude neko dinstanje.

Ne bih se bas slozio. To je bio trend i 90ih na zapadu ali mislim da nije vise jer se ispostavilo da fast food, gotova jela i restorani nisu bas najzdraviji nacin ishrane. Takodje, toliki kulinarski programi i kuhari tipa Jammy Olive promovisu domace. Osim toga, sve je manje para, a hraniti se gotovim jelima je isplativo samo singletonima koji imaju solidno placen posao. Imho, jedini nacin da domaca kuhinja zamre je da se toliko osiromasi da budemo prinudjeni na neke zajednicke ili narodne kuhinje, a to je najgori scenario.

Anyway, dobio sam zadatak, zajeban do jaja, bice nekad kasnije jer imam posla za koji sam placen.