Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Postoje nešto manje od 30 godina.

Kralj je rekao da je pesma sa početka karijere, ja sam navela da je izašla u ovom veku. Znači The Clash tada nije više bio aktivan.

Sad sam proverila, ovo je sa četvrtog albuma.

Stonsi su mega poznati, a ne relativno hihi

Senzacionalni su pobednici gitarijade u Karlovim Varima, a odnedavno imaju i svoj sajt.

Evo hint. Bend ima u imenu jednu muzičku formaciju.

WTF is muzicka formacija? Trio, kvartet, that kind of shit?

26 minutes ago, kralj said:

Senzacionalni su pobednici gitarijade u Karlovim Varima, a odnedavno imaju i svoj sajt.

Au al si ga zavuko. Internet me baca na zajecarsku gitarijadu i banju u karlovim varima, nema gitarijade u Varima. Taj bend sto si zadao je nivo jednog Satana Panonskog ili mozda Borghesije.

Ma zezenje je to. Ozbiljan je bend.

Formaciju si naveo.

E jedva čekam da dođem na red, ako ikad dođem.

I kakav sam ja to mazohista da umesto da uživam u putovanju ovde jurim siromašnog Klajda iz Karlovih Vara sa kvintetom i puškom.

1 minute ago, STARMAN said:

E jedva čekam da dođem na red, ako ikad dođem.

I kakav sam ja to mazohista da umesto da uživam u putovanju ovde jurim siromašnog Klajda iz Karlovih Vara sa kvintetom i puškom.

Nije kvintet hihi

Probajte da krenete od cice, mislim da je lakše naći reč, šta ste se za Klajda u'vatili hihi

Shooter, killer?

Jel Sibi onda 1/5?

Negde sam zaključila da je cica višak na slici :)

Shooter, killer?

Jel Sibi onda 1/5?

Negde sam zaključila da je cica višak na slici :)

Ništa od toga.

Sibi je pogodio jednu reč iz naziva benda, za pesmu 0 bodova.

Kako bre višak, pa ne crtam je zato što mi je zaštitni znak lolol

Woman, girl, lady...

:D

Samo kad baš mora.

Sad, jednom prilikom je tako moralo najmanje 4 cice za Friends with benefits. unsure

Just now, STARMAN said:

Woman, girl, lady...

Evo pomaka 1/5

Woman, girl, lady...

Eto ga! Jedna od te tri hihi

1 minute ago, kralj said:

:D

Samo kad baš mora.

Sad, jednom prilikom je tako moralo najmanje 4 cice za Friends with benefits. unsure

Pa kako da objasnim da su prijatelji, ono me podsećalo na seriju pa sam mislila da će se odmah dosetiti bar te reči hihi