Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Nešto tipa partners in crime, love crime?

Jel bitno ovo nešto okruglo ispod puške? Kupio je veliki prsten i pušku?

Puca crvenoarmejaca iz WW2. Nema veze tip puške. Objašnjava pojam vezan za Klajda. Nije ona nikakav partner, bar u trenutku nastanka pesme.

Ako ćete bend - solidno poznat i aktuelan gotovo 30 godina u kontinuitetu. Net worth 5 miliona. Ova pesma je sa početka karijere.

Crtež je sjajan, ali za pogađanje nije baš zahvalno jer je spona badassa sa ribama predmet 17 miliona naslova. Tako da probajte malo da slažete literarni kombo metodom skočko-zvezda-tref-pik. Ovde nemaš nijednu reč.

image.pngNe

Pretpostavljam da nije ništa prelako tipa thief, gunmen, criminal, bank robber…

Shoot me with your love?

0 reči.

Reč koja opisuje Klajda može da bude ključna, ali nisi stigla da je nabrojiš.

1 hour ago, STARMAN said:

Pretpostavljam da nije ništa prelako tipa thief, gunmen, criminal, bank robber…

Reci to malo drugačije hihi

Predstavljena su 2 ključna pojma iz naziva.

Thompson submachine gun, aka tommy gun je na crtezu. Clyde je gangster, hoodlum, killer, murderer, fugitive, etc. Kompleksna licnost.

Clash mi je prvi pao na pamet ali ne uklapa se ovo trajanje benda.

Osim ako nije neki Clash iz Mađarske :)

A nemoj Clash solidno poznat.

Amerikanci su. Traju i danas, super album prošle godine.

7 minutes ago, Seabass said:

Thompson submachine gun, aka tommy gun je na crtezu. Clyde je gangster, hoodlum, killer, murderer, fugitive, etc. Kompleksna licnost.

Mani se puške, nema je u nazivu, tu je radi opisa karaktera.

Uboli ste neke sinonime, ali reč iz naziva još ne.

1 minute ago, STARMAN said:

Clash mi je prvi pao na pamet ali ne uklapa se ovo trajanje benda.

Osim ako nije neki Clash iz Mađarske :)

Nije The Clash, oni nisu ni postojali kad su ovi nastali. Album na kojem se nalazi pesma je izašao u ovom veku.

Izraz za Klajda je posebno popularan u poslednjih 10ak godina kroz popularnu kulturu. Olakšala bi vamLena dosta da je tako predstavila.

Mhm, svi zavlače a ja da olakšavam hihi

14 minutes ago, Lena said:

Mani se puške, nema je u nazivu, tu je radi opisa karaktera.

Uboli ste neke sinonime, ali reč iz naziva još ne.

Nije The Clash, oni nisu ni postojali kad su ovi nastali. Album na kojem se nalazi pesma je izašao u ovom veku.

Ne volim vatreno oruzje, ja sam archer.

Znaci bend je nastao recimo jos 60, aktivni i danas ili barem bili aktivni u ovom stoljecu?

Stonesi?

Ma kakvi Stonsi, zaradili 5 miliona za 30 godina, to je neka teška alternativa.

1 minute ago, STARMAN said:

Ma kakvi Stonsi, zaradili 5 miliona za 30 godina, to je neka teška alternativa.

Vidis, to mi je promaklo. Onda su ovi neka teska sirotinja ili su imali regularan posao, a muzikom se bavili iz hobija, kao sto ja uzgajam chili papricice i purslane.