Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted (edited)

jasno. hipi je to. edit: zadatak poslat, ja odoh da spavam. bajbaj.

Edited by kingmaker
Posted (edited)

kolko reci, jarane?imajte milosti zanas sa drugacijim radnim vremenom...sad moram da cekam da se vi, lenjivci, probudite.

Edited by ToniAdams
Posted

a to se odmah govori? ili ide kao hint ako ne ide?aj posto je izgleda bas zakocilo (ili sam ja prvi ustao? :D), a ja uskoro oblacim kombinezon i ulazim u govna do guse, malo detaljniji hint:naslov na srpskom ima ukupno 5 reci, ali 4 su kljucne (imenice i/ili glagoli i ta sranja).+ extra hintovi: 1. zato je ovo zaokruzeno sa desne strane, to je jedna takoreci celina.2. ali to zaokruzeno je najteze pogoditi, to je vise da posle odgonetnete kako to uopste to znaci kad vec provalite odgovor. (do jaja je je nategnuto i osnovnoskolski geekovski, moram priznati. bilo je i boljih nacina ali tezih za crtanje.)3. i ova nekljucna rec je na neki nacin geometrijski predstavljena.

Posted
Svejk?
nije, ali da ovo prvo je neki vojnik na slici :D yay za mene!egstra hint: nije taj vojnik u knjiiz uopste :Dali ista se rec koristi za tog vojnika i onog u knjizi(pojam ima i sire i uze znacenje)egstra egstra!: nisam ga dzabe bojio!
Posted

jeste, bravo :) sad cekaj da ti kurdi posalje zadatak. a meni je delovalo da je za crtanje lako, jedino sto ne znam sta je to zaokruzeno.

Posted
jedino sto ne znam sta je to zaokruzeno.
ar + tur :lol:
Posted (edited)
Jenki na dvoru kralja Artura
jebiga trebalo je mozda postepenije hintove.. sad mi zao tonija, moram nekako da mu se oduzim :(zadatak poslat. Edited by kurdi
Posted

tur sam razumela, to je makar ocigledno :Dali 'ar' ne. :dumblonde:uostalom, pristojni ljudi bi izbegavali dupe i stavili 'art+ura'

Posted

ne brini oko ara, dodat ćemo pravilo da se smiju koristit samo mjerne jedinice iz SI sustava :dumbbrunette: