Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Starmanka ozbiljno zavlači, što je super, nego je tema izgleda pala u pogađalačku apatiju.
Svi su se (uključujući i mene) izgleda razbežali po ostalim temama a možda i van grada.
Jel tema već upadala u pogađalačke krize?
14 minutes ago, STARMAN said:
Svi su se (uključujući i mene) izgleda razbežali po ostalim temama a možda i van grada.
Jel tema već upadala u pogađalačke krize?

Bio je neki momenat gde je izmedju dve sukcesivne poruke bio onaj stamp "6 years later" :D
A pa dobro, onda je ovo sada dosta živahno
Bilo je zivahnije do neki dan. Mozda se i vrijeme proljepsalo pa bolje blejati vani nego u ekran?
15 minutes ago, Seabass said:
Bilo je zivahnije do neki dan. Mozda se i vrijeme proljepsalo pa bolje blejati vani nego u ekran?

Bice kasnije veceras ili ranije ujutru, sorry.
18 minutes ago, Mel said:

Bice kasnije veceras ili ranije ujutru, sorry.

Nemoj zuriti radi mene. Meni je krenula sjetva, 22°C u basti, malo rostilj i taj rad.

image.png

Sjajno! heart

Ovo me seća na jednu od najvećih tragedija detinjstva.

image.png

Ima neke (daleke) veze.

Trkali se Bosanac i Crnogorac na 100m, Crnogorac odustao, Bosanac se izgubio, pa kaže Crnogorac Bosancu - nije to ta trka mentolu

Ovde danas psihoterapijska seansa i vicoteka, pogađanje ništa 😀

Meni je palo na pamet So You Win Again, ali plašim se novog debakla.

1/4